Yin Yoga

Bij deze vorm van yoga ga je houdingen aannemen die vooral gericht zijn op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Hiermee worden de dieper liggende spieren en het bekkengebied losgemaakt. In eerste instantie zijn de houdingen bedoeld om langer in de Lotushouding te kunnen blijven mediteren, maar het is vooral fijne lichaamsbeweging voor wie een zittend beroep heeft. Wil jij tot rust komen? Probeer dan Yin Yoga in Grand Slam Tienen.

Welke resultaten kan je verwachten van Yin Yoga?

  • Minder rugklachten en knieklachten
  • Gecontroleerde ademhaling
  • Fysieke en mentale grenzen hervinden
  • Tot rust komen

Voor wie is Yin Yoga?

Yin yoga is voor iedereen bevorderlijk. Van topsporters tot primaballerina’s maar ook voor al diegene die een zittend beroep hebben. Want ook het zitten belast je spieren in je bekken en je rug. Heb je een voorgeschiedenis van bekkeninstabiliteit, of heb je aanzienlijk last van je knieën, dan is deze vorm van yoga wellicht minder geschikt voor je. Yin yoga geeft je de handvatten om tot rust te komen en om je fysieke en mentale grenzen te (her)vinden.

Yin Yoga @ Tienen

Hoe ziet de Yin Yoga les eruit?

Bij de meeste sporten ga je leren hoe je de spieren aan- en ontspant. Bij de Yin yoga gaat het erom om zoveel mogelijk spieren los te laten. Je gaat je richten op het bindweefsel en de gewrichten in het gebied waar je de rek voelt. Tijdens de Yin Yoga in Grand Slam Tienen ga je posities langer vasthouden. Zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Yin Yoga heeft een relatief rustig karakter waardoor je niet intensief hoeft te bewegen.  Zo kan je rustig de tijd nemen voor je lichaam.

Wanneer is er Yin yoga bij Grand Slam Tienen?

Woensdag: 09u00

Volg ons:

Instagram Grand Slam Tienen Yin YogaFacebook Grand Slam Tienen Yin Yoga


Zumba

Eenvoudige danspasjes die je onmiddellijk beet hebt tijdens het leuke salsa-ritme. Een unieke combinatie van zweet en fun.

Fitboks

Fitboks is een uurtje conditioneel boksen waarbij de oefeningen heel basic gehouden worden, minder aandacht wordt geschonken aan techniek maar vooral heel pittig conditioneel werken.

Spinning

Spinning, een indoor cycling programma dat de ervaring van het fietsen naar de zaal of beter gezegd naar binnen brengt. Spinning maakt je sterker, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Kickfun

KickFun is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de kickbag. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar, hebben we gemerkt. Opgepast dus!

Power Yoga

Power Yoga is, zoals de naam al doet vermoeden, een krachtige vorm van Yoga. Waar stijlen als Yin-Yoga zich meer richten op het ontspannen, richt Power Yoga zich meer op echt krachtige houdingen.

Core Stability

Core Stability is een groepsles voor iedereen met of zonder rugklachten. Wij leren je hoe je kan sporten zonder overbelasting van de rug en hoe je je belastbaarheid kan verhogen.

BBB

Door een efficiënte combinatie van cardio & doelgerichte spierversterkende oefeningen pakken we onze algemene uithouding & de BBB (buik-billen-benen) aan.

Bootcamp

Je algemene fitheid verbeteren in open lucht , ongeacht leeftijd of niveau. Dat kan in onze nieuwe outdoor Bootcamp.

Hatha Yoga

Hatha yoga staat dus voor kracht en beheersing. Het is een dynamische’ yogavorm waarbij we de spieren afwisselend gaan aanspannen en ontspannen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x