Spinning

Spinning, een indoor cycling programma dat de ervaring van het fietsen naar de zaal of beter gezegd naar binnen brengt. Spinning maakt je sterker, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Het Indoor cycling principe is een intensieve workout op een spinningfiets die voor een cardiovasculaire prikkel zal zorgen. De lesgever zal je doorheen de training loodsen via verschillende bewegingen op muziek om zoveel mogelijk uit je training te halen. Je verbrandt tot wel 700 kcal per les.

Welke resultaten kan je verwachten van Spinning?

  • Verbeterde conditie
  • Krachtige beenspieren
  • Verbeterde vetverbranding. Tot 700 kcal per workout

Spinning lessen door Sportcentrum Grand Slam Tienen.

Voor wie is Spinning?

Spinning is voor zowel fietsliefhebbers als voor iedereen die graag eens lekker wil zweten op een het ritme van de muziek. Ben jij op zoek naar een les die je weerstand en uithoudingsvermogen traint? Dan is spinning of indoor cycling zeker iets voor jou.  De hoge intensiteit maakt deze les perfect om conditie op te bouwen en sterke benen te krijgen. Deze les is ook de ideale aanvulling voor fietsers die bij slecht weer niet buiten kunnen trainen. Let's ride!

Hoe ziet de Spinning les eruit?

Elke les is een uitdaging, jezelf naar een limiet duwen. Intensief fietsen waarbij er afgewisseld wordt op snelheid, kracht, zittend en staand. Kortom dé indoor cardiovasculaire training met opzwepende muziek! Een unieke combinatie van zweet en fun. De les neemt één uur in beslag. De training begint met enkele opwarmingsoefeningen. Tijdens het fietsen pas je telkens de weerstand en snelheid aan en zal je werken op het tempo van de muziek. Onze lesgevers zullen telkens een rit afwerken met tempoversnellingen, klimmen en dalen. Om af te sluiten maak je tijdens een cool down je spieren terug los.

Wanneer is er Spinning bij Grand Slam Tienen?


Volg ons:

Instagram Grand Slam Tienen SpinningFacebook Grand Slam Tienen Spinning

Groepslessenrooster

Bekijk het volledige groepslessenrooster hier!

Rooster Grand Slam Circuit

30 minuten full body workout met max. 6 personen onder begeleiding van onze topcoaches. Bekijk het rooster hier.

Step & Abs

De geweldige combinatie van een step workout en buikspiertraining. Let it burn!

Dance Workout

Gewicht verliezen en ondertussen enorm veel plezier maken? Dat kan tijdens onze groepslessen fitness, Dance Workout. Maak van je dag een echt feestje en laat je in groep helemaal gaan op de Latino beats!

Grand Slam Yoga

BodyMind Yoga, Yin Yoga, Easy Flow Yoga en Power Vinyasa Yoga. Verschillende stijlen, qua yoga groepslessen, met elk andere doelstellingen en karakteristieken. Op zoek naar rust of juist naar een stevige workout? Dan zal één van deze vormen jou zeker liggen.

Total Body Workout

Groepslessen fitness gezocht? Ontdek ons aanbod Total Body Workout. Een krachtgerichte groepsles met gewichten op muziek.

Fitboks

Onze boksles ‘Fitboks’ is een uurtje conditioneel boksen waarbij de oefeningen heel basic gehouden worden, minder aandacht wordt geschonken aan techniek maar vooral heel pittig conditioneel werken.

Kickfun

KickFun is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de kickbag. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar, hebben we gemerkt. Opgepast dus!

Core Stability

Core Stability is een groepsles voor iedereen met of zonder rugklachten. Wij leren je hoe je kan sporten zonder overbelasting van de rug en hoe je je belastbaarheid kan verhogen.

BBB

Door een efficiënte combinatie van cardio & doelgerichte spierversterkende oefeningen pakken we onze algemene uithouding & de BBB (buik-billen-benen) aan.

Bootcamp & Running Bootcamp

Je algemene fitheid verbeteren in open lucht, ongeacht leeftijd of niveau. Dat kan in onze outdoor Bootcamp.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x