Padel Tienen

Welkom bij Sportcentrum Grand Slam, dé plek om te padellen in Tienen! Onze club biedt een breed scala aan mogelijkheden om te genieten van de snelst groeiende sport ter wereld. Word lid van Grand Slam Padel Tienen en geniet van onbeperkt padellen op onze padelvelden, 7 dagen op 7 en dit gedurende 365 dagen per jaar! Hieronder vind je alle voordelen van het lidmaatschap van onze padel club en hoe je lid kan worden.

Sla je slag bij Grand Slam Padel Tienen: Ontdek jouw voordelen! 

 • Onbeperkt padellen op onze padelvelden, 7 dagen op 7 en dit gedurende 365 dagen per jaar.

 • Weer of geen weer: altijd speelmogelijkheid dankzij onze 3 overdekte terreinen met winddichte zijbaches.

 • Toegang tot de padel club en kleedkamers.

 • Sportongevallenverzekering en aansluiting bij Tennis Vlaanderen.

 • Online reservatiesysteem.

 • Extra voordelen voor andere racketsporten: tennis, badminton of squash.

Lidmaatschap bij Grand Slam Padel Tienen

Voor slechts 28,9 euro per maand (via een jaarovereenkomst via domiciliëring) word je lid van onze padel club Tienen en reserveer je een terrein via TennisVlaanderen. Je kan op elk moment starten in onze club en genieten van de voordelen van het lidmaatschap.

Wil je als gezin samen komen padellen op onze padelvelden? Met ons nieuw gezinsabonnement betaal je slechts 60,9 euro per maand (via domiciliëring) voor een heel jaar. Elk gezinslid moet wel op hetzelfde adres wonen.

Padel Tienen. Grand Slam Padel club Tienen.

Kidspadel Tienen

Wil je je kind deze leuke sport laten leren kennen? Of is je held(in) al bekend met de sport en wil hij/zij beter worden? Dan is onze kidspadel formule zeker een goed idee! 

Wat zit er in de formule?

 • Inclusief 10 lesweken
 • Verzekering
 • Inclusief lidmaatschap (tot en met 15 jaar) 
Kalender kidspadel lessen

Tarieven (per reeks van 10 lessen): 

 • 6 t.e.m 9 jaar (geboortejaar 2014 of later):
  • 1x per week = €100 
  • 2x per week = €180
 • 10 t.e.m. 15 jaar (geboortejaar 2008 - 2013):
  • 1x per week = €120 
  • 2x per week = €220

Padelschool Tienen

Onder deskundige leiding van PéJé Vandersloten kan je à la carte lessen volgen bij Grand Slam Padelschool. Leerlingen kunnen rekenen op een trainersteam dat bestaat uit gepassioneerde trainers. Het team bestaat uit trainers met verschillende sportieve achtergronden op hoog niveau (zwemmen, voetbal, tennis, volleybal, …). Graag stellen we het complete trainersteam aan jullie voor!

Padel lespakketten Tienen

Leer padel spelen bij Grand Slam Padel Tienen! Voor beginners is er de "Meet Padel" cursus voor slechts 24,9 euro, terwijl de "Start to Padel" cursus van 6 lessen van 60 minuten voor 79,9 euro ideaal is om de basisvaardigheden en tactieken te leren. Als je competitief wilt spelen, biedt de "Road 2 P200" cursus van 5 lessen van 90 minuten voor 129 euro de perfecte voorbereiding om de stap naar het P200-niveau te zetten, terwijl de "Road 2 P300" cursus nog dieper ingaat op de gevorderde vaardigheden voor P300-spelers. Ten laatste is er het lespakket "Road 2 P400" voor competitieve P300-spelers die zich willen voorbereiden op P400. Deze cursus bestaat uit 4 lessen van 90 minuten voor 109,90 euro. De focus ligt op het mentale aspect, transitie naar het net, variatie in bovenhandse contacten, anticipatie en geavanceerd teamspel.

Tussenkomst in het lidgeld via je mutualiteit

Wist je dat er verschillende mutualiteiten zijn die zorgen voor een financiële tussenkomst wanneer je lid wordt van Grand Slam Padel Tienen? Check het bij jouw mutualiteit en geniet van extra voordelen. Zo wordt padellen nog voordeliger!

Onze openingstijden en makkelijk reservatiesysteem

Je kan op elk moment van de dag padellen op onze padelvelden. Wil je als lid voor of na de openingsuren spelen (maandag tot en met vrijdag 8.30 – 23.00 uur // zaterdag en zondag 8.30 – 18.00 uur)? Geen probleem! Via het online reservatiesysteem kan je gemakkelijk je terreintje op onze padelvelden boeken. Lees meer over het reserveren van padelvelden.

Doe mee aan de laddercompetitie van Grand Slam Padel Tienen!

De padel GS-­ladder is een recreatieve competitievorm waarin clubleden tijdens het lopende seizoen in ploegvorm meerdere wedstrijden kunnen spelen tegen andere clubploegen van vergelijkbaar padelniveau. Hiermee wenst het clubbestuur het spelen en de contacten tussen de leden te bevorderen.

Beginnende spelers kunnen hierdoor snel andere leden leren kennen en hun eerste wedstrijdervaring opdoen, competitiespelers kunnen ervaren of hun trainingswerk vruchten afwerpt. Tracht als ladderploeg alle wedstrijden te spelen en steeds hoger op de padel GS-­ladder te klimmen. Deelname aan de laddercompetitie is gratis!

Padel Tienen. Grand Slam Padel club Tienen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x