Padelschool

Onder deskundige leiding van PéJé Vandersloten kan je à la carte lessen volgen bij Grand Slam Padelschool. Leerlingen kunnen rekenen op een trainersteam dat bestaat uit gepassioneerde trainers. Het team bestaat uit trainers met verschillende sportieve achtergronden op hoog niveau (zwemmen, voetbal, tennis, volleybal, atletiek, basketbal, …). Graag stellen we het complete trainersteam aan jullie voor!

  • PéJé Vandersloten

Op z’n 3 jaar startte Pieter-Jan met balgewenning gericht op tennis. Snel kreeg hij de smaak te pakken en nam hij deel aan jeugdtornooitjes. Vanaf 8-jarige leeftijd begon Pieter-Jan ook met volleybaltrainingen en kwam tennis in de wintermaanden op de achtergrond terecht. Competitief wist Pieter-Jan beide sporten te combineren op een degelijk niveau (o.a. Belgisch kampioen volleybal bij de 17-jarigen & B-15 tennis).

Na bijna 30 jaar te hebben getennist, leerde Pieter-Jan de padelsport kennen en was meteen verkocht. Sinds het begin is Sportcentrum Grand Slam de thuisbasis. Pieter-Jan is zich al snel beginnen toespitsen op het lesgeven binnen padel en werd uiteindelijk opgemerkt door de federatie (Padel by Tennisvlaanderen) om mee te werken aan de cursussen om padeltrainer te worden.

Tijdens de lessen wordt er vooral gewerkt aan de manier van denken bij padel, dit in combinatie met de techniek om dit verhaal te doen slagen. Probleemoplossend & sturend te werk gaan om op deze manier resultaten te boeken in competitieverband.

Samengevat: Voormalig P1000-speler, (Hoofd)docent Padeltrainer opleidingen bij TennisVlaanderen, Hoofdtrainer

  • Nico Bache

Nico heeft een achtergrond binnen zowel voetbal als volleybal. Het beter maken van spelers zit in Nico’s bloed, zowel binnen professioneel kader als bij vrijetijd. Sinds de padelsport in Sportcentrum Grand Slam begon, is Nico niet meer weg te denken. Zowel als speler en als trainer is Nico helemaal gepassioneerd.

Tactiek, dynamiek en vooral het sociale aspect zijn Nico’s troeven. Als gediplomeerd padeltrainer heeft Nico zich verder verdiept in deze sport om zowel starters als beginnende competitiespelers vooruit te helpen. Nico maakt ook deel uit van het padelcomité in Sportcentrum Grand Slam. Hoofddoel: Sociale aspect van padel in de verf zetten!

Samengevat: Gediplomeerd Padeltrainer Initiator, drijvende kracht padelcomité

  • Raf Vandevelde

Raf stond als schoolslagzwemmer verschillende jaren aan de top van de Belgische zwemwereld (op 17-jarige leeftijd behaalde hij een 6e plaats op het Europees Jeugdkampioenschap). Na z’n carrière als zwemmer werd hij trainer om de kneepjes van het vak door te geven aan anderen. Sinds de komst van padel in Tienen is Raf gaandeweg stapjes beginnen zetten in deze wondere wereld. In een mum van tijd werkte Raf zich van beginner op tot gevestigde waarde in competitief verband.

Perfectionisme, discipline en doorzettingsvermogen. Dit zijn de absolute sleutelwoorden bij Raf. Reken daar nog een didactische achtergrond bij en het is duidelijk waarom Raf deel uitmaakt van het trainersteam. Daarnaast kan hij, met oog voor detail, een absolute meerwaarde betekenen voor recreatieve spelers alsook voor beginnende competitiespelers. Als verantwoordelijke voor ‘Competitie en Interclub’ binnen de club is Raf op de hoogte van alle regels en kan je bij hem altijd terecht met vragen. 

Samengevat: Ex-topsporter, eindverantwoordelijke ‘interclub’, gediplomeerd Padeltrainer Initiator

  • Ignace Koopmansch

Als vierjarige startte hij als eerste van de familie met tennissen, maar de microbe werd al snel ook aan zijn ouders doorgegeven. Vanaf zijn 6 jaar werd voetbal gecombineerd, maar de focus bleef wel duidelijk op tennis liggen met als resultaat een mooi B-15 klassering. Sinds deze mijlpaal is Igance op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Deze werd gevonden in padel. Vanaf het eerste moment dat hij de kooi in stapte was Ignace verkocht aan het verslavende spelletje. Hiermee was de overstap van tennis naar padel een feit.

Ignace is kritisch, perfectionistisch en wil altijd het beste uit de speler halen. Eén van z’n sterkste punten is z’n engelengeduld. Ignace heeft een zeer gedetailleerd oog en werkt volgens het principe “Juist is juist”. Zeker bij de startende niveaus zal Ignace steevast het technische aspect belichten. Verder is Ignace een rots in de branding voor de Padel4Kids. Ignace is een absolute topcoach om onze jonge helden op te leiden tot ware toppers!

Samengevat: Gediplomeerd Padeltrainer Initiator, sterke tennisachtergrond, drijvende kracht binnen het Padelcomité

  • Kristel Wouters

8 jaar was Kristel wanneer ze haar eerste tennislessen begon te volgen. In recordtempo wist ze de ene titel na de andere binnen te halen (Limburgs Kampioen, Belgisch Kampioen, ...). Als kers op de taart wist ze ook een 1/8e finale te behalen bij de U16 op het Europees kampioenschap. Tussen al het trainen en wedstrijden spelen door, zette Kristel ook haar eerste stappen als trainster door het geven van lessen het begeleiden van jeugdkampen. Spijtig genoeg stopte het tennisverhaal abrupt omwille van aanslepende blessures. Een aantal jaren later leerde Kristel padel kennen, tezamen met haar vriend Toby. Sindsdien is ze niet meer weg te denken uit het beeld van Grand Slam Padel!

Vanuit de grondige tennisachtergrond wil Kristel enorm inzetten op training geven aan kinderen. Voor Kristel is het heel belangrijk hoe een instructie gegeven wordt, hoe kinderen worden voorbereid op wedstrijden, op tegenslagen en vooral hoe plezier kan beleefd worden door de sport. Training geven, coachen en het begeleiden moet aansluiten bij de belevingswereld en de ontwikkelingsfase van het kind. Plezier gelinkt aan uitdaging, dat typeert Kristel!

Samengevat: Sterke tennisachtergrond, didactiek, drijvende kracht binnen Padelcomité, gediplomeerd Padeltrainer Initiator

  • Bram Geerkens

Bram speelde met volle overgave 30 jaar competitievoetbal in de nationale jeugd- en de hogere provinciale reeksen. Hierdoor weet Bram wat er nodig is om opoffering te doen voor een sport, voor een passie. Sinds de corona pandemie heeft Bram zich op padel gestort. Geholpen door linkshandigheid, z'n balgevoel en een bevriende topsporter, wist Bram het spelletje zich helemaal eigen te maken. Gezien de enorme belasting, heeft Bram z'n portie blessures te verwerken gekregen. Om het met z'n eigen woorden te zeggen "Ik zit vol metaal".

Hierdoor kwam de gedachte om zich meer op training en coaching toe te leggen.

Vanuit een professionele omkadering is Bram enorm geduldig, bescheiden en begripvol. Deze uitstraling gebruikt hij binnen de trainingen aan kinderen. Z'n hoog teddybeer gehalte zorgt er ook voor dat hij enorm geliefd is bij onze jonge helden.

Binnenkort volgt Bram de Padeltrainer Initiator cursus om zich volledig te kunnen inwerken in het trainersteam.

Samengevat: Gepassioneerd, geliefd, gemotiveerd

  • Toby Goyvaerts

Op 6-jarige leeftijd kwam Toby in contact met basketbal. Als een echte sportlieveling combineerde hij techniciteit en uithouding met de sfeer van een ploegsport. Logischerwijze werd Toby later ook ingeschakeld als trainer voor de jonge basketballertjes (6-8 jaar). 

Volgend op z'n basketcarrière kroop Toby de fitnessruimte in. Tot dat ene moment waarop hij padel ontdekte... Sindsdien is Toby niet meer weg te denken van de padelcourts in Tienen en omstreken. Helemaal gebeten door de sport wil Toby het maximale geven om zover mogelijk te geraken. Zeer streng voor zichzelf, gecombineerd met een heel sterke drive gaat Toby geen tegenstander uit de weg. Leergierig, analytisch en onbevreesd!

Gezien de doorgedreven sportieve achtergrond is Toby uitermate geschikt als Padel4Kids trainer. Werkende naar een solide basis waarbij het plezier centraal moet staan. Mega Toby is absoluut een van de lievelingen van onze jonge padellertjes!

Samengevat: Perfectionistisch, gepassioneerd, geëngageerd, drijvende kracht achter Pickleball@GrandSlam


  • Isabelle Dewinkeler

Isabelle is een beetje de atypische trainer van de hoop. Ze heeft het plezier van sporten pas op latere leeftijd leren kennen. Vroeger speelde ze vooral tennis maar nu heeft ze een grote passie voor padel. De combinatie van tactiek, techniek en communicatie is uniek voor padel volgens haar. Zelf speelt ze heel graag (en heel vaak) padel en wil dit plezier ook overbrengen naar andere spelers. Dit doet ze zowel in België als op Tenerife (waar de zon iets meer schijnt).  Zowel een sportdag organiseren rond padel, een padel verjaardagsfeestje, padellessen of een padel teambuilding geven vindt ze leuk. 

Isabelle wil ontzettend graag mensen zin doen krijgen in padel. Vanuit haar achtergrond als pedagoge haalt ze heel veel plezier uit coachen en het motiveren op maat. Ze wil vooral dat iedereen zich goed voelt op het veld, no matter what. 

Samenvattend: Plezier op het veld, coachend, oog voor iedere speler en gediplomeerd Padeltrainer Initiator

Kan je als niet-lid padelles volgen? Uiteraard.

Voor niet-leden van Grand Slam Padel Tienen komt er per les van een uur een kost van 5 euro bij voor het gebruik van het veld. Enige uitzondering hierop is jeugd tot en met 18 jaar.  Deze betalen geen toeslag.

Padel clublid worden

Lid worden van padel club Grand Slam Padel is heel eenvoudig en heeft vele voordelen.

Reservaties Padel

Wil je graag meer weten over de reservatiemogelijkheden? Deze vind je hier.

Kidspadel

Wil je je kind deze leuke sport laten leren kennen? Of is je held(in) al bekend met de sport en wil hij/zij beter worden? Dan is onze kidspadel formule zeker een goed idee!

Padel lespakketten

Op zoek naar padellessen? Start to padel? Bekijk hier wat er mogelijk is.

Tarieven Padelschool

Hoeveel kost een les padel nu eigenlijk?

Padelladder

Binnen de club is er jaarlijks een uitdagende competitie: de padelladder.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x