Padel lespakketten

Start to Padel

Padel is nog steeds aan z’n opmars bezig. Wil jij kennis maken met de snelst groeiende sport ter wereld? Aarzel dan niet om je eerste stappen te zetten onder leiding van onze schitterende trainers! Voor 39,9 euro krijg je 180 minuten padelplezier verdeeld over 4 sessies van 45 minuten.

Improve your Padel

Vervolglessen in een mooi pakket.

Improve 1.0

Stap mee in onze Improve Your Padel 1.0 om 3 onderwerpen verder uit te diepen. Zo gaan we verder op de verdediging via de achterwand, de volleys en de bandeja. Ook wordt de opstart van een punt besproken. Ideaal om met je interclubteam de volgende interclubperiode voor te bereiden! Schrijf tezamen in om zeker te zijn van een perfecte indeling van niveau. De 3 lessen duren 90 minuten.

Improve 2.0

Beter worden in padel is een never-ending story! Binnen deze Improve Your Padel 2.0 wordt er stilgestaan bij de volgende onderwerpen: de transitie naar het net, samenspel met 2 en het verdedigen met/via de zijwand. Ideaal om met je interclubteam de volgende interclubperiode voor te bereiden! Schrijf tezamen in om zeker te zijn van een perfecte indeling van niveau. De 3 lessen duren 90 minuten.

Maximize your Padel

Hoogstwaarschijnlijk heb je de Improve Your Padel sessies doorlopen en ben je op zoek naar net dat tikkeltje meer diepgang. Deze Maximize Your Padel houdt een kleine wijziging in: de groepen zullen bestaan uit 3 lesnemers. Onderwerpen zullen gaan over het vervolmaken van de bandeja en volley om vervolgens ook een hele brok over tactiek en positionering mee te geven. Na afloop van deze Maximize Your Padel zal je ongetwijfeld weer een stapje omhoog gezet hebben!

Padel clublid worden

Lid worden van padel club Grand Slam Padel is heel eenvoudig en heeft vele voordelen.

Reservaties Padel

Wil je graag meer weten over de reservatiemogelijkheden? Deze vind je hier.

Kidspadel

Wil je je kind deze leuke sport laten leren kennen? Of is je held(in) al bekend met de sport en wil hij/zij beter worden? Dan is onze kidspadel formule zeker een goed idee!

Padelschool

Maak kennis met de padeltrainers van Grand Slam Padel.

Tarieven Padelschool

Hoeveel kost een les padel nu eigenlijk?

Padelladder

Binnen de club is er jaarlijks een uitdagende competitie: de padelladder.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x