Yoga Tienen

Op zoek naar rust of juist naar een stevige workout? Bekijk onderaan ons aanbod aan yoga lessen te Tienen of schrijf je in voor onze groepslessen en ontdek zelf de voordelen van deze prachtige discipline.

✆ 016 811 911Nu lid worden

Yoga Tienen

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, meer kracht en flexibiliteit of gewoon een moment voor jezelf, yoga biedt het allemaal. Ontdek onze verschillende yoga lessen:

BodyMind Yoga Tienen

Tijdens onze BodyMind yoga lessen te Tienen werken we samen om terug korter bij jezelf te komen, rust in je hoofd én in je lichaam terug te vinden. Dit doen we door yogalessen met zeer afwisselende en zorgvuldig uitgekozen technieken, gebaseerd op de wetenschappelijk onderbouwde principes van yoga therapie.

Stress hoort bij het dagelijks leven, maar als je te vaak te veel onderhevig bent aan stress raak je overprikkeld. Dit merk je niet alleen in je hoofd, maar deze disbalans zal je (on)bewust vooral in je lichaam voelen. Je lichaam reageert altijd direct op jouw emoties en gedachten. Echte balans kan je pas ondervinden als je lichaam, geest en hart met elkaar in balans zijn. Zoniet creëer je een voedingsbodem voor ziektes, vermoeidheid, gevoel van onrust,...

Tijdens onze BodyMind yoga lessen te Tienen word je net bewust van die patronen die je fysiek, mentaal of emotioneel uit balans halen en leer je het leven op automatische piloot te doorbreken.

Week na week zal je merken dat je lichaam versterkt en vooral getraind wordt om van inspanning sneller naar diepe ontspanning te gaan. De rode draad is om bewust je ademhaling juist te gebruiken tijdens ontspannende of net krachtige yogahoudingen. Op die manier ga je snel opmerken dat er positieve veranderingen in gang gezet worden, in je gedachtenstroom en in je fysieke lichaam.

Yin Yoga Tienen

Ontdek het verband tussen lichaam en geest en ervaar de rust en ontspanning in het nu.

Yin yoga is een zachte en rustige, meditatieve vorm van yoga, het brengt je in contact met wat er op dat moment in je hoofd omgaat.

Tijdens de sessie krijg je de kans om ook fysiek je grenzen te verkennen. Terug een soepel en lenig lichaam krijgen door te werken aan je bindweefsels. Door langere tijd in een houding te blijven, leer je te ontspannen en te accepteren.

Onze Yin yoga lessen te Tienen zijn uiterst geschikt voor wie rust zoekt, herstelt van blessures of voor wie zijn lichaam in balans wil brengen bij intensieve sportbeoefening.

Yoga lessen bij Grand Slam Yoga Tienen.

Easy Flow Yoga Tienen

Zachtheid in beweging...

Easy flow is een rustige en zachte yogastijl die is afgeleid van de Hatha en Vinyasa yoga.

Tijdens Easy flow nemen we je mee naar de basis van de yogahoudingen en de zonnegroeten. We gaan je de juiste technieken aanleren voor de houdingen en flows, aangepast aan jouw lichaam om blessures te vermijden.

Tijdens onze Easy Flow yoga lessen te Tienen besteden we ook veel aandacht aan ademhaling en bewustwording: wat is het effect van een houding op jouw lichaam en mindset, waar ligt jouw grens en hoe ga je om met je energiebalans?

Easy flow is hierdoor ideaal voor beginnende yogi’s en voor iedereen die behoefte heeft aan een zachte flow.

Power Vinyasa Yoga Tienen

Vinyasa yoga is een heel gekende en populaire yogavorm in het Westen. Vinyasa betekent letterlijk "dingen in de juiste volgorde zetten".

Houdingen vanuit de zonnegroeten vormen de basis van onze Vinyasa yoga lessen te Tienen.

Het positieve effect van een Vinyasa les kan je op verschillende niveau's ervaren. De dynamische flow die je doet op de beweging van je ademhaling, vraagt concentratie en focus waardoor zowel je lichaam als je geest versterkt worden. Bovendien wordt er ook warmte in je spieren opgewekt zodat je lichaam de kans krijgt om afvalstoffen af te voeren.

Elke houding kan aangepast worden aan jouw lichaam en gaandeweg zal je merken dat je ook meer fysieke kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen krijgt.

Ervaar de energie van Vinyasa yoga en kom opnieuw fysiek en mentaal in je kracht.

Yoga lessen bij Grand Slam Yoga Tienen.

Yoga Tienen | Yoga studio Tienen Grand Slam

Volg onze yoga studio Tienen en meer via Facebook of Instagram.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x