Badminton Tienen

Wil je genieten van een ontspannend partijtje badminton? Bij Sportcentrum Grand Slam in Tienen ben je aan het juiste adres. Onze faciliteiten bieden tal van mogelijkheden voor sportliefhebbers, waaronder twee badminton velden. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, bij ons kun je heerlijk badmintonnen in een aangename omgeving.

✆ +32 16 81 19 11Contact opnemen

Grand Slam Badminton club Tienen

Sportcentrum Grand Slam is dé plek om te badmintonnen in Tienen. Naast onze uitstekende voorzieningen, zoals drie overdekte padelterreinen, vier indoor tennisterreinen, vier outdoor tennisterreinen en twee squashboxen, bieden we ook twee badminton velden aan. Ongeacht je niveau, iedereen is welkom om bij ons een pluimpje te komen slaan.

De voordelen van onze badminton club Tienen?

Ben je op zoek naar een geweldige ervaring in Tienen? Bij Sportcentrum Grand Slam hebben we de perfecte oplossingen voor zowel incidentele spelers als frequente badmintonliefhebbers. Ontdek de voordelen en word vandaag nog lid!

Flexibele losse beurten badminton Tienen

Wil je graag een enkel uurtje spelen? Geen probleem! Bij Sportcentrum Grand Slam in Tienen kun je gemakkelijk online een losse beurt boeken. Voor slechts €15 kun je een uur lang genieten van een intensieve sessie. Word lid en reserveer vandaag nog een badminton veld in Tienen!

Beurtenkaart badminton voor regelmatige spelers

Als je regelmatig wilt spelen, is onze beurtenkaart de beste keuze. Leden van onze badminton club kunnen niet alleen eenvoudig een badminton veld reserveren en het licht automatisch laten starten, maar genieten ook van een terugbetaling van de mutualiteit tussen €15 en €45. Schaf je eerste beurtenkaart aan bij Sportcentrum Grand Slam in Tienen en profiteer van de vele voordelen van ons lidmaatschap.

Huur van badmintonmateriaal

Heb je geen eigen racket? Geen probleem! Bij ons kun je eenvoudig een racket huren voor slechts €4. Onze huurrackets zijn van goede kwaliteit en zorgen ervoor dat je optimaal kunt presteren tijdens je spel. Zo kun je zonder extra kosten genieten van een geweldige ervaring. We bieden ook pluimpjes aan voor slechts €2, zodat je altijd een reservepluimpje bij de hand hebt. Onze pluimpjes zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor optimale prestaties op het speelveld.

Word nu lid van Grand Slam badminton club Tienen!

Bij Sportcentrum Grand Slam Tienen is het regelen van je sportactiviteiten een fluitje van een cent. Maak eenvoudigweg een account aan op Grandslam.clubplanner.be, koop een beurtenkaart en reserveer meteen je badminton veld. Alles verloopt soepel en snel, zodat je je kan focussen op je spel. We zien je graag in ons sportcentrum!

Badminton Tienen door badminton club Tienen Grand Slam.

Wat zijn de spelregels van badminton?

Badminton is een snelle en dynamische sport die gespeeld wordt met een racket en een shuttle. Het doel is om de shuttle over het net naar de tegenstander te slaan, zodat deze de shuttle niet kan terugslaan. Hier zijn enkele belangrijke spelregels van badminton:

  1. Serveren: Het spel begint met een service. De serverende speler moet de shuttle diagonaal over het net slaan, waarbij de shuttle onder de taille moet worden geraakt. De service gaat naar de tegenstander als de shuttle het net niet overkomt of als er een fout wordt gemaakt.

  2. Rally: Nadat de service is geslaagd, vindt er een rally plaats waarin spelers de shuttle naar elkaar slaan, waarbij ze proberen de shuttle binnen de grenzen van het speelveld van de tegenstander te houden.

  3. Puntensysteem: Punten worden gescoord wanneer de shuttle landt op de grond binnen het speelveld van de tegenstander, als de tegenstander de shuttle niet over het net kan slaan, of als de tegenstander een fout maakt, zoals de shuttle buiten de grenzen slaan.

  4. Dubbelspel: Badminton kan ook in dubbelspel worden gespeeld, waarbij twee spelers aan elke kant van het net staan. In het dubbelspel moet het serverende team de service wisselen tussen de twee spelers.

  5. Let en fouten: Tijdens het spel kan de scheidsrechter of speler een "let" oproepen als er sprake is van een onvoorziene verstoring of een speler de shuttle hinderlijk raakt. Fouten worden gemaakt als de shuttle buiten de grenzen van het speelveld landt, een speler de regels overtreedt, of er onsportief gedrag plaatsvindt.

Het is belangrijk op te merken dat badminton, net als elke andere sport, flexibel kan zijn en dat het naleven van deze spelregels geen verplichting is, maar eerder richtlijnen zijn. Bij Sportcentrum Grand Slam Tienen mogen spelers genieten van het badmintonnen op hun eigen manier. Het belangrijkste is dat je plezier hebt, actief bent en geniet van de sport. Dus kom gerust langs en speel badminton op jouw eigen unieke manier!

Badminton Tienen door badminton club Tienen Grand Slam.

Badminton Tienen | Badminton club Tienen Grand Slam

Volg badminton Tienen via Facebook of Instagram.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x