Padel reserveren

Bij Sportcentrum Grand Slam in Tienen duiken we je graag onder in de opwindende wereld van padel. Ontdek onze uitstekende faciliteiten en geniet van een ongeëvenaarde padelervaring. Hier vind je alles wat je nodig hebt, inclusief informatie over het reserveren van een padelveld en de voordelen van ons lidmaatschap. Lees verder voor meer informatie!

Padel reserveren.

Hoe kan ik een padelveld reserveren?

Als lid van onze padel club kan je eenvoudig een padel terrein reserveren via ons online reservatiesysteem.

Stap 1: Word lid bij Grand Slam Tienen

Om een padelveld te kunnen reserveren, moet je eerst lid worden. Gelukkig kan dat op drie makkelijke manieren: stuur een mailtje naar info@grandslamtienen.be, geef ons een belletje op 016 811 911, of klik gewoon op de knop hieronder om het inschrijfformulier in te vullen. Zodra jouw aanmelding binnen is, maken we graag een afspraak met je. Kom langs met je bank- en identiteitskaart en wij zorgen dat alles geregeld wordt. Daarna kan je meteen beginnen padellen! 

Lidmaatschap bij Grand Slam

Voor slechts 28,9 euro per maand (via een jaarovereenkomst via domiciliëring) word je lid van onze padel club Tienen en reserveer je een terrein via TennisVlaanderen. Je kan op elk moment starten in onze club en genieten van de voordelen van het lidmaatschap.

Wil je als gezin samen komen padellen op onze padelvelden? Met ons nieuw gezinsabonnement betaal je slechts 60,9 euro per maand (via domiciliëring) voor een heel jaar. Elk gezinslid moet wel op hetzelfde adres wonen.

Jouw voordelen

 • Onbeperkt padellen op onze padelvelden, 7 dagen op 7 en dit gedurende 365 dagen per jaar.
 • Weer of geen weer: altijd speelmogelijkheid dankzij onze 3 overdekte terreinen met winddichte zijbaches.
 • Toegang tot de padel club en kleedkamers.
 • Sportongevallenverzekering en aansluiting bij Tennis Vlaanderen.
 • Online reservatiesysteem.
 • Extra voordelen voor andere racketsporten: tennis, badminton of squash.

Stap 2: Padel reserveren

Als lid kan je makkelijk een padel terrein reserveren! Boek eenvoudig een padelveld via ons online reservatiesysteem of via de app (zie tutorial verder onderaan op de pagina). Voor je een padelveld gaat reserveren raden we je aan om onze regels en sancties rond het reserveren van een padelbaan te lezen. 

 • Padellen indoor of outdoor?

Bij Grand Slam Tienen kan je een padelveld reserveren zowel binnen als buiten.

 • Padellen tijdens een piek- of daluur?

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan spelen, onderscheiden wij drukke en minder drukke periodes door het gebruik van dal- en piekuren. 

Piekuren: Tijdens de week liggen er blokken van anderhalf uur vast vanaf 17.00u of 17.30u. Dit zijn de drukkere periodes waarin reserveringen mogelijk beperkt zijn.

Daluren: In de daluren kun je nog steeds terreinen boeken volgens je wensen, met glijdende tijdsblokken van een half uur.

Jeugdspelers (onder 13 jaar) kunnen spelen tot 19.00, ongeacht of ze behoren tot een familie abonnement bij Grand Slam Padel Tienen.

 • Dubbelspel of enkelspel padel reserveren?

Enkelspel (1 vs 1) is alleen toegestaan tijdens de daluren. Voel je vrij om 1 tegen 1 te trainen tijdens deze rustigere periodes om je slagen verder te optimaliseren. Let op: als je dubbelspel speelt, worden er 4 namen per reservering verwacht. Tijdens piekuren is het alleen mogelijk een terrein vast te leggen met 4 namen.

Stap 3: Padellen maar!

Nadat je een padelveld hebt gereserveerd, is het tijd om te spelen! Je hoeft alleen maar langs te komen op het afgesproken moment en te genieten van een spannend potje padel. 

Padellen reserveren.

Ons reglement rond padel reserveren

Bij het reserveren van een padelbaan gelden specifieke regels en sancties om een eerlijke en transparante speelomgeving te waarborgen. Hieronder volgen de belangrijkste punten:

Alle vier de personen wiens naam op de reservering staat, worden verwacht op het terrein. Bij inbreuk hierop worden niet alleen de 'verkeerde' speler gesanctioneerd, maar ook de vier aanwezigen plus de persoon wiens naam verkeerd gebruikt is.

Daarnaast zijn de volgende handelingen niet toegestaan:

 • Het opzettelijk wijzigen van namen op een reservering om slots te behouden wanneer er geen beschikbaarheid meer is.
 • Het annuleren van een reservering en vervolgens opnieuw boeken met andere namen om een terrein te verkrijgen.
 • Het maken van een reservering voor een terrein met slechts twee namen met de intentie om uiteindelijk met vier spelers te spelen.
 • Het aanvankelijk maken van een reservering voor een terrein met twee namen en later aanpassen naar vier spelers met als doel extra slots te genereren.
 • Het niet naleven van deze regels kan leiden tot sancties. Zorg er dus voor dat je de regels respecteert en op een eerlijke manier gebruik maakt van het reserveringssysteem. Zo kunnen we allemaal optimaal genieten van het padelspel.

Meest gestelde vragen rond padel reserveren

Hoeveel keer kan ik een padelveld reserveren?

Elk volwassen lid heeft de mogelijkheid om 2 keer een reservering te maken tijdens de piekuren en 2 keer tijdens de daluren. Dit betekent dat je minstens 4 keer per 2 weken kunt spelen. Deze reserveringen zijn glijdend, wat inhoudt dat je na afloop van een sessie meteen weer kunt reserveren voor een ander beschikbaar tijdsblok. Om eerlijke kansen te bieden voor avondreserveringen, zijn er 4 namen nodig. Zonder 4 namen is het niet mogelijk om een baan vast te leggen.

Een snelreservatie, wat is dat?

Een snelreservering stelt je in staat om binnen 24 uur een vrijgekomen baan te reserveren, zelfs als je geen reguliere reserveringen meer hebt. Het is echter niet toegestaan om tijdens piekuren een snelreservering te maken met slechts 2 namen, om deze later aan te vullen tot 4 namen. Snelreserveringen met slechts 2 namen tijdens piekuren worden als ongeldig beschouwd en zullen worden verwijderd. Let op: je kunt maar 1 snelreservering tegelijkertijd gebruiken!

Andere vraag in gedachten? Laat hem horen! We helpen je met plezier verder.

Padel reserveren.

Padel reserveren bij Sportcentrum Grand Slam in Tienen

Volg ons via Facebook of Instagram!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x