Tennisclub Tienen

Welkom bij tennisclub Grand Slam Tienen GS, dé plek voor tennisliefhebbers! Of je nu wilt leren tennissen, je vaardigheden wilt verbeteren of gewoon wilt genieten van een gezellig potje tennis, wij bieden alles voor een geweldige tenniservaring!

Onze tennisclub in Tienen biedt zowel outdoor als indoor tennis, gedurende de zomer en winterperiode. Kom een balletje slaan en geniet nadien van onze gezellige brasserie!

Tennisclub Tienen

Ontdek onze outdoor - en indoor tennisfaciliteiten:

Tennisclub Tienen Grand Slam. Indoor tennis Tienen.

Zomertennis Tienen (outdoor tennis)

Word nu lid en kom onbeperkt tennissen in Tienen gedurende de zomer!

Je kan tennissen met elk ander tennisclublid in Grand Slam Tienen. In functie van de gekozen lidmaatschapformule, kan je onbeperkt tennissen op de drie outdoor terreinen van de tennisclub. Om zeker te zijn dat er een terrein voor jou beschikbaar is, kan je vooraf het terrein reserveren.

Een tennisterrein reserveren is heel eenvoudig via ons online reservatiesysteem. Je hoeft trouwens niet altijd te reserveren om te tennissen: je mag steeds spelen op vrije terreinen, met eender welk ander lid.

Willen jongeren gebruik maken van de volwassen reservatie mogelijkheden, dan moet het lidgeld van de volwassenen betaald worden. Niet mogelijk via gezinsformule.

Jouw lidmaatschap:

*Vanaf 01/03/2023

Lidgelden inclusief Tennis Vlaanderen lidgeldVroegboek Lidgeld*
Gezinsformule€ 280€ 300
Volwassene +24j€ 135€ 150
Student 18-24j€ 80€ 95
Jongere 12-18j€ 65€ 80
Jongere G-Werking€ 50€ 65
Kind 7-12j€ 30€ 40
Kind G-Werking€ 15€ 25
Kleuter -7j€ 10€ 10
Jongeren lagere school en humaniora met G-beperking = €15 korting

Lidgelden Tennis Vlaanderen 2023 inclusief

8 jaar en jonger: €8,21

9 t.e.m. 18 jaar: €12,49

19 jaar en ouder: €19,02


Zomertennis bij Tennisclub Tienen Grand Slam. Outdoor tennis Tienen.

Wintertennis Tienen (indoor tennis)

Tennissen tijdens het winterseizoen gebeurt hoofdzakelijk door middel van een winterabonnement, waarbij wekelijks een indoor terrein op een vaste dag en uur voor je wordt voorbehouden. Onze tennisclub in Tienen beschikt over 4 indoor tapijtbanen. Het winterseizoen tennis loopt meestal van september t.e.m april (vind hier de exacte periode). De algemene speelkalender wordt jaarlijks naar al onze leden gemaild maar is ook te vinden aan het prikbord in de inkomhal van Grand Slam Tienen.

Iedereen is welkom, ook niet-leden!

Je kan als niet-lid altijd een vast winterterrein aanvragen. We bekijken samen wat er nog vrij is en wat voor je past. Neem hiervoor even contact op met ons tennisclub team.

Ben je al zomerlid bij tennisclub Grand Slam?

Als zomerlid kan je tijdens het winterseizoen kiezen voor het zeer voordelige vlottend abonnement. Je kan dan onbeperkt op alle vrije uren komen tennissen met andere "vlottende" zomerleden. Een uniek systeem.

Tennisschool Tienen

Iedere tennisser, van starter tot competitiespeler, van kid tot senior, kan bij ons terecht voor alles wat met tennisopleiding te maken heeft.

Lees meer op de officiële website van Grand Slam Tennis School Academy.

Naar de website!

Tennisschool Tienen.

Tennisclub Tienen | Meest gestelde vragen

Ben ik als clublid verzekerd bij een ongeval?

Ja, als lid ben je automatisch verzekerd voor lichamelijke tennis-ongevallen via de tennisfederatie Vlaanderen (Ethias). De duur van deze verzekering loopt gelijk met de duur van jouw lidmaatschap.

Kan ik als clublid deelnemen aan club activiteiten en competities?

Jazeker! Je kan deelnemen aan interclubs, tornooien, tennislessen, stages en diverse clubactiviteiten.

Waar moet ik rekening mee houden als clublid?

We verwachten van onze clubleden dat zij aantreden in sportieve (tennis)kledij, met correcte tennisschoenen (indoor = proper zonder grip, outdoor = tennisschoen voor buiten). We hechten zeer veel belang aan de fijne sfeer die in onze tennisclub in Tienen heerst. Fair play in alle omstandigheden is dan ook de ‘norm van de club’. Heb je geen tennisschoenen? Huur ze binnen onze tennisclub aan € 2 pp. Ook een racket kan je huren voor €2 pp.

Zomertennis bij Tennisclub Tienen Grand Slam.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x