Brasserie

Grand Slam Brasserie

In onze ruime brasserie, met  een zuidelijk gericht terras, kan je heerlijk nagenieten en bekomen van de geleverde inspanningen.  Zin in een lekkere maaltijd? Proef dan zeker een van onze gerechten, een dagverse soep, of een snelle hap. 

Digitaal menu van onze brasserie

Sinds kort hebben wij een digitaal menu. Je kan het bekijken door hieronder te klikken.

Uw recepties in Grand Slam

Wilt u een receptie organiseren, dan kan u terecht in Sportcentrum Grand Slam Tienen. Recepties voor alle gelegenheden, van bedrijfsrecepties tot afscheidsrecepties tot zakelijke receptie, wij verzorgen het allemaal voor u. Wij garanderen een succesvolle receptie, met een perfecte mix van originaliteit en details, het succes van een receptie gaat uit van een goede en vlekkeloze organisatie. Grand Slam Brasserie, in samenwerking met Keurslager Verbiest & Co, heeft reeds jarenlange ervaring in recepties groot en klein. Wilt u er een sportieve toets bij? Wij hebben een uitgebreid sportaanbod. Wilt u een feestje op uw maat, neem dan contact met ons op.

Een zomer- of winter BBQ?

Sportcentrum Grand Slam Tienen verrast telkens en kan voor u de perfecte BBQ maken en dit in samenwerking met keurslager Verbiest & Co. Dit kan zowel op ons gezellig zomerterras met een glaasje rosé als tijdens een verfijnde winterbarbecue, na een fijne wandeling. U stelt zelf de menu samen zodat u echt kan verwachten wat u lekker vindt. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.


Brasserie Sportcentrum Grand Slam Tienen.Een doop- of verjaardagsfeestje bij Grand Slam Tienen

U bent op zoek naar de ideale locatie voor het doopfeest van uw jongste spruit? Dan bent u in Sportcentrum GS aan het juiste adres. Of het nu gaat om een intiem diner voor de naaste familie of een uitbundig feest voor vrienden, Sportcentrum Grand Slam heeft voor u de juiste oplossing. Wilt u een eenvoudig feestje met pannenkoeken en wafels of een volledig 5-gangendiner. Alles kan! Wil u het eerder sportief houden en kennis maken met onze fitness of onze dansschool, of een padelballetje slaan? Grand Slam Brasserie heeft het. Het speelkasteeltje zal voor vele kinderen ‘the place to be’ zijn. Samen bespreken we stap voor stap het verloop van het feest zodat alles in de puntjes is geregeld voor deze belangrijke dag. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via info@grandslamtienen.be.

Grand Slam Brasserie Tienen


Openingsuren Grand Slam Brasserie

Maandag tot zaterdag: 8.30h - 01.00h
Zondag: 8.30h - 18.00h

Special Requests

U kan het niet bedenken of wij kunnen het u aanbieden. Een helikoptervlucht, het organiseren van een tennistornooi, een dag racketlon, een dansvoorstelling,… Groot of klein, Sportcentrum Grand Slam kan dit aan. Droom en wij trachten het voor u uit te werken.

Volg ons:


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x