Squash Tienen

Squash Tienen bij Sportcentrum Grand Slam

Ontdek de ontspannende wereld van squash bij Sportcentrum Grand Slam Tienen. Of je nu op zoek bent naar een wekelijkse activiteit of gewoon zin hebt in een spontaan potje squash, bij ons ben je aan het juiste adres. Met onze uitgebreide faciliteiten en diverse speelmogelijkheden bieden wij een unieke squashervaring voor zowel recreanten als ervaren spelers.

✆ +32 16 81 19 11Contact opnemen

Squashactiviteiten Tienen bij squash club Grand Slam

Bij Grand Slam Tienen bieden we niet alleen reguliere squashmogelijkheden, maar ook diverse activiteiten voor squashliefhebbers. We organiseren een club-squashladder, waar plezier en sportiviteit centraal staan voor zowel recreanten als competitiespelers. Daarnaast kun je deelnemen aan onze befaamde "Squash Mondays", waar beginners en recreanten elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer. En als je jouw techniek en conditie wilt verbeteren, bieden we squashlessen aan voor zowel jongeren als volwassenen, ongeacht je ervaringsniveau.

Losse beurt squash Tienen

Wil je gewoon één keer een balletje slaan? Bij Sportcentrum Grand Slam Tienen ben je altijd welkom voor een losse beurt squash. Voor slechts €15 kun je een uur lang genieten van dit dynamische spel. Reserveer nu jouw speeltijd en ervaar de spanning en plezier van squash.

Beurtenkaart squash club Tienen: de beste aanbieding

Voor de regelmatige squashspelers bieden wij de voordelige beurtenkaart aan. Word gratis lid van onze club en ontvang een gedeeltelijke terugbetaling van de mutualiteit (tussen €15 en €45). Met de beurtenkaart kun je flexibel spelen en profiteren van aantrekkelijke tarieven. Voor 10 uur squash betaal je slechts €110, en voor 20 uur slechts €200. Reserveer eenvoudig per half uur en maak je eerste beurtenkaart aan op onze club. Koop nu jouw beurtenkaart en geniet van voordelig squashen.

Graag een beurtenkaart kopen of speeltijd squash reserveren?

Bij Sportcentrum Grand Slam Tienen is het regelen van je sportactiviteiten een fluitje van een cent. Maak eenvoudigweg een account aan op Grandslam.clubplanner.be, koop een beurtenkaart voor bijvoorbeeld squash, en reserveer meteen je squashveld. Alles verloopt soepel en snel, zodat je je kan focussen op je spel. We zien je graag in ons sportcentrum!

Huur van materiaal en aankoop van squashbenodigdheden

Bij Sportcentrum Grand Slam Tienen kun je squashrackets huren voor slechts €4. Zo hoef je geen eigen racket aan te schaffen en kun je direct aan de slag. Daarnaast kun je ook squashballetjes bij ons kopen voor slechts €5, zodat je altijd een reservebal bij de hand hebt. Maak gebruik van onze faciliteiten en speel met de beste uitrusting.

Squash Tienen door squash club Tienen Grand Slam.

Squash club Tienen | Squash Mondays

Elke laatste maandag van de maand organiseren we een clubavondje squash speciaal voor recreanten en beginners. Van 19.30 tot 23.00 uur kun je voor slechts €5 per persoon deelnemen en genieten van een gezellige avond vol squashplezier.

Squash Ladder & Squash Interclub

Wil je graag tegen spelers van jouw eigen niveau spelen? Neem dan deel aan onze maandelijkse squash ladder. Schrijf je in door een e-mail te sturen naar info@grandslamtienen.be en ontdek uitdagende wedstrijden op jouw niveau.

Voor de echte competitieve en adrenaline-gedreven spelers bieden we ook de mogelijkheid om deel te nemen aan onze squash interclub competitie. Deze competitie loopt van eind september tot eind april en biedt zowel een regionale competitie (Vlaams Brabant/Limburg/Antwerpen) als divisie reeksen. Of je nu een beginnende speler bent of een gevorderd niveau hebt, er is een geschikte competitie voor jou. Wij beschikken ondertussen over twee ploegen die in twee verschillende reeksen spelen.

De B-ploeg, die strijdt voor de winst in de regionale competitie (Vlaams Brabant/Limburg/Antwerpen). Deze wordt al wel eens de “instap” competitie genoemd, een eerder laagdrempelige competitie waarin het spelersniveau beperkt is tot D-spelers.

De A-ploeg, die in de divisie reeksen speelt. Deze reeksen vereisen een gemiddeld tot sterk gevorderd niveau.

Bij de interclub-ontmoetingen worden er vier wedstrijden gespeeld tussen de teams, met vier spelers per club. Onze teams spelen meestal op vrijdagavond om 20:00 uur, maar er zijn ook enkele uitzonderingen op donderdag, zaterdag en zondag. Als je deel uitmaakt van onze interclub teams, kun je op vrijdagen zonder geplande ontmoetingen gratis trainen en je vaardigheden verder ontwikkelen.

Squash Tienen door squash club Tienen Grand Slam.

Squash Tienen | Squash club Tienen Grand Slam

Volg onze squash club Tienen en meer via Facebook of Instagram.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x