Padel indoor Tienen

De laatste jaren heeft Padel de sportwereld veroverd en fans zoeken continu naar manieren om het hele jaar door van deze opwindende racketsport te genieten. Ontdek de indoor Padel faciliteiten bij sportcentrum Grand Slam in Tienen en word lid om meteen te spelen!

✆ 016 811 911Nu lid worden

Maak kennis met Grand Slam Tienen:

 

7 voordelen aan padel indoor bij Grand Slam Tienen

Nu je bekend bent met Padel Indoor en de opwinding die het met zich meebrengt, laten we eens dieper ingaan op de voordelen die je kunt ervaren wanneer je kiest voor Padel Indoor bij Grand Slam Tienen.

1. Weersonafhankelijkheid

Een van de belangrijkste redenen voor de populariteit van Padel indoor is de aanpassing aan verschillende weersomstandigheden. In tegenstelling tot buiten Padelbanen, bieden indoor faciliteiten spelers de mogelijkheid om van het spel te genieten, ongeacht regen, sneeuw of extreme hitte.

2. Overdekte terreinen

Onze indoorfaciliteiten omvatten 3 overdekte terreinen met winddichte zijbaches, waardoor je altijd in optimale omstandigheden kunt spelen.

3. Onbeperkte speelmogelijkheid

Geniet van onbeperkt padellen op onze padelvelden, 7 dagen per week en dit gedurende 365 dagen per jaar.

4. Toegang tot de Padel Club en Kleedkamers

Als lid heb je volledige toegang tot de padel club en onze comfortabele kleedkamers.

5. Sportongevallenverzekering en aansluiting bij Tennis Vlaanderen

Als lid van Grand Slam Tienen ben je automatisch gedekt door een sportongevallenverzekering, en je krijgt ook een aansluiting bij Tennis Vlaanderen.

6. Reserveer een indoor padelbaan makkelijk online!

Je kan op elk moment van de dag padellen op onze padelvelden. Wil je als lid voor of na de openingsuren spelen (maandag tot en met vrijdag 8.30 – 23.00 uur // zaterdag en zondag 8.30 – 18.00 uur)? Geen probleem! Via het online reservatiesysteem kan je gemakkelijk je terreintje op onze padelvelden boeken. Lees meer over het reserveren van padelvelden.

7. Extra voordelen voor andere racketsporten

Naast Padel kun je als lid van Grand Slam ook genieten van extra voordelen voor andere racketsporten, zoals tennis, badminton of squash.

Padel indoor in Tienen.

Kidspadel indoor in Tienen

Wat is inbegrepen?

 • Inclusief 10 lesweken.
 • Verzekering.
 • Lidmaatschap inbegrepen (tot en met 15 jaar).
Kalender kidspadel lessen

Tarieven (per reeks van 10 lessen):

 • 6 t.e.m 9 jaar (geboortejaar 2014 of later):
  • 1x per week = €100 
  • 2x per week = €180
 • 10 t.e.m. 15 jaar (geboortejaar 2008 - 2013):
  • 1x per week = €120 
  • 2x per week = €220

Padelschool indoor Tienen

Onder deskundige leiding van PéJé Vandersloten kan je à la carte lessen volgen bij Grand Slam Padelschool. Leerlingen kunnen rekenen op een trainersteam dat bestaat uit gepassioneerde trainers. Het team bestaat uit trainers met verschillende sportieve achtergronden op hoog niveau (zwemmen, voetbal, tennis, volleybal, …). Graag stellen we het complete trainersteam aan jullie voor!

Lespakketten padel indoor in Tienen

Leer padel spelen bij Grand Slam Tienen! Voor beginners is er de "Meet Padel" cursus voor slechts 24,9 euro, terwijl de "Start to Padel" cursus van 6 lessen van 60 minuten voor 79,9 euro ideaal is om de basisvaardigheden en tactieken te leren. Als je competitief wilt spelen, biedt de "Road 2 P200" cursus van 5 lessen van 90 minuten voor 129 euro de perfecte voorbereiding om de stap naar het P200-niveau te zetten, terwijl de "Road 2 P300" cursus nog dieper ingaat op de gevorderde vaardigheden voor P300-spelers. Ten laatste is er het lespakket "Road 2 P400" voor competitieve P300-spelers die zich willen voorbereiden op P400. Deze cursus bestaat uit 4 lessen van 90 minuten voor 109,90 euro. De focus ligt op het mentale aspect, transitie naar het net, variatie in bovenhandse contacten, anticipatie en geavanceerd teamspel.

Tussenkomst in het lidgeld via je mutualiteit

Wist je dat er verschillende mutualiteiten zijn die zorgen voor een financiële tussenkomst wanneer je lid wordt van Grand Slam? Check het bij jouw mutualiteit en geniet van extra voordelen. Zo wordt padellen nog voordeliger!

Hoe word ik lid van Grand Slam Padel Indoor in Tienen?

Lid worden is heel eenvoudig. Stuur een mail naar info@grandslamtienen.be of bel naar 016 811 911 om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak maken we alles snel in orde en kan je meteen beginnen spelen. Breng zeker je bank- en identiteitskaart mee. Je kan ook lid worden door op de onderstaande link te klikken.

Neem deel aan de laddercompetitie van Grand Slam Padel Indoor in Tienen!

De Padel Indoor GS-ladder is een leuke competitie waar clubleden tijdens het seizoen in teams tegen andere clubploegen van vergelijkbaar padelniveau spelen. Het clubbestuur moedigt dit aan om het spelplezier en de onderlinge contacten te bevorderen.

Beginnende spelers kunnen snel medeleden leren kennen en hun eerste wedstrijdervaring opdoen. Competitiespelers kunnen testen of hun training vruchten afwerpt. Probeer als team alle wedstrijden te spelen en stijg op de Padel Indoor GS-ladder. Deelname aan de laddercompetitie is kosteloos!

Padel indoor Tienen.

Padel Indoor in Tienen bij Grand Slam

Volg Grand Slam via Facebook of Instagram.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x