Reservaties Padel

Waar padel te reserveren?

Alle padelcourts kunnen vanaf heden gereserveerd worden via het systeem van TennisVlaanderen.


Dal- en piekuren

In de piekuren gaan velden vastliggen in blokken van anderhalf uur. In de daluren zal het nog steeds mogelijk zijn om terreinen te boeken volgens jullie wensen – volgens glijdende half uren.

In het weekend beginnen de daluren vanaf 13.00h. Hier blijven vaste blokken van anderhalf uur staan.

Hoeveel reservaties voor padel?

Elk volwassen lid zal mogelijkheid hebben om 2x een reservatie te plannen tijdens de piekuren en 2x tijdens de daluren. Dit laat jullie toe om minstens 4x per 2 weken te spelen. Deze reservaties zijn glijdend, dit wil zeggen dat je jouw reservatie na afloop van een sessie meteen weer kan gebruiken voor een vrijstaand slot. Om iedereen gelijke kansen te geven zullen voor een avondreservatie 4 namen nodig zijn. Zonder 4 namen zal het niet mogelijk zijn om een terrein vast te leggen.

Snelreservatie

Zie je nog een terrein binnen de 24 uur vrij liggen, maar je hebt geen reservaties meer over? Dit terrein kan met een snelreservatie nog vastgelegd worden! Het is niet toegelaten om tijdens piekuren een snelreservatie te maken met slechts 2 namen om nadien aan te vullen tot 4 namen. Zulke reservaties zullen meteen verwijderd worden.

Dubbelspel padel vs enkelspel padel

Enkelspel (1 vs 1) zal enkel toegelaten worden tijdens de daluren. Kom gerust 1 tegen 1 trainen tijdens de daluren om je slagen verder te optimaliseren. Let wel: Kom je dubbelspel spelen, worden er 4 namen per reservatie verwacht. Tijdens de piekuren zal je enkel een terrein kunnen vastleggen aan de hand van 4 namen.

Jeugdspelers

Jeugdspelers (- 13 jaar) kunnen spelen tot 19h00, ongeacht of ze behoren tot een familie abonnement bij Grand Slam Padel Tienen.

Inbreuk?

Vanzelfsprekend worden de 4 personen wiens naam op de reservatie staat, verwacht op het terrein. Bij inbreuk zal niet enkel de “verkeerde” speler gesanctioneerd worden, maar wel de 4 aanwezigen + de persoon wiens naam verkeerdelijk gebruikt is.  

(Bv. Persoon A gaat voor 2 weken naar het buitenland. Deze reservatie mag niet door anderen gebruikt worden om een veld te reserveren en later deze naam te vervangen door de eigenlijke speler.)

(Bv. 3 spelers gebruiken de optie om een niet-lid aan te duiden omdat de 4e speler reeds 2 reservaties lopen heeft. Deze reservatie kan enkel gefinaliseerd worden na betaling van het niet-lid en wordt niet terugbetaald indien vervanging door lid.)

Padel clublid worden

Lid worden van padel club Grand Slam Padel is heel eenvoudig en heeft vele voordelen.

Kidspadel

Wil je je kind deze leuke sport laten leren kennen? Of is je held(in) al bekend met de sport en wil hij/zij beter worden? Dan is onze kidspadel formule zeker een goed idee!

Padel lespakketten

Op zoek naar padellessen? Start to padel? Bekijk hier wat er mogelijk is.

Padelschool

Maak kennis met de padeltrainers van Grand Slam Padel.

Tarieven Padelschool

Hoeveel kost een les padel nu eigenlijk?

Padelladder

Binnen de club is er jaarlijks een uitdagende competitie: de padelladder.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x