Reservaties Padel

Waar padel te reserveren?

Alle padelcourts kunnen vanaf heden gereserveerd worden via het systeem van TennisVlaanderen.


Dal- en piekuren, wanneer beginnen ze?

Tijdens de week liggen er blokken van anderhalf uur vast vanaf 17.00h of 17.30h, dit zijn de piekuren. In de daluren zal het nog steeds mogelijk zijn om terreinen te boeken volgens jullie wensen – volgens glijdende half uren.

In het weekend beginnen de daluren vanaf 13.00h of 13.30h, afhankelijk van het terrein. De blokken in de voormiddag behoren tot de piekuren. 

Hoeveel reservaties heb je voor padel?

Elk volwassen lid zal mogelijkheid hebben om 2x een reservatie te plannen tijdens de piekuren en 2x tijdens de daluren. Dit laat jullie toe om minstens 4x per 2 weken te spelen. Deze reservaties zijn glijdend, dit wil zeggen dat je jouw reservatie na afloop van een sessie meteen weer kan gebruiken voor een vrijstaand slot. Om iedereen gelijke kansen te geven voor een avondreservatie zijn er 4 namen nodig. Zonder 4 namen zal het niet mogelijk zijn om een terrein vast te leggen.

Snelreservatie, wat is dat?

Zie je nog een terrein binnen de 24 uur vrij liggen, maar je hebt geen reservaties meer over? Dit terrein kan met een snelreservatie nog vastgelegd worden! Het is niet toegelaten om tijdens piekuren een snelreservatie te maken met slechts 2 namen om nadien aan te vullen tot 4 namen. Snelreservaties met 2 namen in de piekuren, worden daarom als ongeldig beschouwd en zullen daarom worden verwijderd.

Let wel: Je kan maar 1 snelreservatie tegelijkertijd inzetten!

Dubbelspel padel vs enkelspel padel

Enkelspel (1 vs 1) zal enkel toegelaten worden tijdens de daluren. Kom gerust 1 tegen 1 trainen tijdens de daluren om je slagen verder te optimaliseren. Let wel: Kom je dubbelspel spelen, worden er 4 namen per reservatie verwacht. Tijdens de piekuren zal je enkel een terrein kunnen vastleggen aan de hand van 4 namen.

Jeugdspelers

Jeugdspelers (- 13 jaar) kunnen spelen tot 19h00, ongeacht of ze behoren tot een familie abonnement bij Grand Slam Padel Tienen.

Inbreuk?

Vanzelfsprekend worden de 4 personen wiens naam op de reservatie staat, verwacht op het terrein. Bij inbreuk zal niet enkel de “verkeerde” speler gesanctioneerd worden, maar wel de 4 aanwezigen + de persoon wiens naam verkeerdelijk gebruikt is.  

- Het is niet toegestaan om opzettelijk de namen op een reservering te wijzigen om slots te behouden wanneer er geen beschikbaarheid meer is.

- Het is niet toegestaan om een reservering te annuleren en vervolgens opnieuw te boeken met andere namen om een terrein te verkrijgen.

- Het is niet toegestaan om een reservering te maken voor een terrein met slechts twee namen met de intentie om uiteindelijk met vier spelers te spelen.

- Het is niet toegestaan om aanvankelijk een reservering te maken voor een terrein met twee namen en later aan te passen naar vier spelers met als doel extra slots te genereren.


Padel clublid worden

Lid worden van padel club Grand Slam Padel is heel eenvoudig en heeft vele voordelen.

Kidspadel

Wil je je kind deze leuke sport laten leren kennen? Of is je held(in) al bekend met de sport en wil hij/zij beter worden? Dan is onze kidspadel formule zeker een goed idee!

Padel lespakketten

Op zoek naar padellessen? Start to padel? Bekijk hier wat er mogelijk is.

Padelschool

Maak kennis met de padeltrainers van Grand Slam Padel.

Tarieven Padelschool

Hoeveel kost een les padel nu eigenlijk?

Padelladder

Binnen de club is er jaarlijks een uitdagende competitie: de padelladder.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x