Wintertennis

Tennissen tijdens het winterseizoen gebeurt hoofdzakelijk door middel van een winterabonnement, waarbij wekelijks een indoor terrein op een vaste dag en uur voor je wordt voorbehouden. Grand Slam Tienen beschikt over 4 indoor tapijtbanen. Zou u graag beschikken over een vast winterterrein? Neem even contact op Grand Slam Tienen. We zullen je met plezier verder helpen om een gepast winterterrein te vinden.

Wanneer start het tennis winterseizoen 2022 – 2023?

Het winterseizoen tennis loopt van maandag 12 september 2022 tot en met zondag 9 april 2023 (= periode van 30 weken met 27 effectieve speeldagen). De algemene speelkalender wordt jaarlijks naar al onze leden gemaild maar is ook te vinden aan het prikbord in de inkomhal van Grand Slam Tienen.

Wat is een vlottend winterabonnement tennis?

 Als zomerlid kan je tijdens het winterseizoen kiezen voor het zeer voordelige vlottend abonnement. Je kan dan onbeperkt op alle vrije uren komen tennissen met andere "vlottende" zomerleden. Een uniek systeem.

Moet ik clublid zijn om in de winter te tennissen?

Neen, absoluut niet, iedereen is welkom! Je kan als niet-lid altijd een vast winterterrein aanvragen. We bekijken samen wat er nog vrij is en wat voor je past.

Winterterrein aanvragen

Waar moet ik rekening mee houden?

Met een vast winteruur ben je niet automatisch lid van onze club. Daarom ben je zelf verantwoordelijk voor de afhandeling van een eventueel sportongeval, tenzij je je laat aansluiten bij Tennis Vlaanderen. Wij verzorgen graag de nodige administratie. Onze indoor tennis terreinen zijn aangelegd met tapijt. Daarom vragen we om tennisschoenen met egaal (glad) profiel te gebruiken. Wie hierover niet beschikt, kan deze aan een zeer voordelige prijs huren in de club (€ 2 per persoon). Ook een racket kan je huren voor € 2.

Inlichtingen tennis

Volg ons:

Instagram Grand Slam Tennis TienenFacebook Grand Slam Tennis Tienen


Wat is het verschil tussen zomertennis en wintertennis?

Binnen tennis wordt er doorgaans een verschil gemaakt tussen het zomerseizoen en het winterseizoen. In Grand Slam Tienen is dat niet anders. Wat is nu juist dat verschil?

Zomertennis

Zin om in de zomer te tennissen in tennisclub Grand Slam Tienen?

Reserveren

Tennisschool

Iedere tennisser, van starter tot competitiespeler, van kid tot senior, kan bij ons terecht voor alles wat met tennisopleiding te maken heeft.

Winterinterclub

TC Grand Slam Tienen organiseert een tennis winterinterclub die wordt ingericht volgens de competitie- en interclubreglementen van Tennis Vlaanderen vzw en AFT. Afwijkingen hiervan worden in onderstaande artikels vermeld.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x