Fitboks

Deze high-intensity workout is voor zowel de beginnende als ervaren sporter een stevige uitdaging. Zoals de naam doet vermoeden staat het boksen centraal en voegen we er bovendien een stevige dosis cardio en krachttraining aan toe. Kom je uitleven in een workout die volledig aanpasbaar is aan jouw niveau en conditie!

Welke resultaten kan je verwachten van Fitboks?

  • Gespierde armen, rug en benen
  • Een strakke buik
  • Je verbrandt veel calorieën
  • Betere coördinatie, meer snelheid
  • Je wordt sterker

Boksles, fitboks door Sportcentrum Grand Slam Tienen.

Voor wie is Fitboks?

Fitboks bij Grand Slam Tienen is voor al diegene die zich graag eens uitleven en goed zweten met boksen zonder al te veel na te denken. De lesgever, Olivier, zorgt dat de oefeningen worden bijgestuurd op ieders niveau. 

Hoe ziet de Fitboks les eruit?

Je gaat gebruik maken van verschillende bokstechnieken in combinatie met oefeningen op lichaamsgewicht. Burpees, squats, lunges, push-ups... alles komt aan bod om strakker en fitter te worden.

Wanneer is er Fitboks bij Grand Slam Tienen?


Volg ons:

Instagram Grand Slam Tienen FitboksFacebook Grand Slam Tienen Fitboks

Groepslessenrooster

Bekijk het volledige groepslessenrooster hier!

Rooster Grand Slam Circuit

30 minuten full body workout met max. 6 personen onder begeleiding van onze topcoaches. Bekijk het rooster hier.

Step & Abs

De geweldige combinatie van een step workout en buikspiertraining. Let it burn!

Dance Workout

Gewicht verliezen en ondertussen enorm veel plezier maken? Dat kan tijdens onze groepslessen fitness, Dance Workout. Maak van je dag een echt feestje en laat je in groep helemaal gaan op de Latino beats!

Grand Slam Yoga

BodyMind Yoga, Yin Yoga, Easy Flow Yoga en Power Vinyasa Yoga. Verschillende stijlen, qua yoga groepslessen, met elk andere doelstellingen en karakteristieken. Op zoek naar rust of juist naar een stevige workout? Dan zal één van deze vormen jou zeker liggen.

Total Body Workout

Groepslessen fitness gezocht? Ontdek ons aanbod Total Body Workout. Een krachtgerichte groepsles met gewichten op muziek.

Spinning

Spinning, een indoor cycling programma dat de ervaring van het fietsen naar de zaal of beter gezegd naar binnen brengt. Spinning maakt je sterker, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Kickfun

KickFun is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de kickbag. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar, hebben we gemerkt. Opgepast dus!

Core Stability

Core Stability is een groepsles voor iedereen met of zonder rugklachten. Wij leren je hoe je kan sporten zonder overbelasting van de rug en hoe je je belastbaarheid kan verhogen.

BBB

Door een efficiënte combinatie van cardio & doelgerichte spierversterkende oefeningen pakken we onze algemene uithouding & de BBB (buik-billen-benen) aan.

Bootcamp & Running Bootcamp

Je algemene fitheid verbeteren in open lucht, ongeacht leeftijd of niveau. Dat kan in onze outdoor Bootcamp.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x