Fitboks

Fitboks in Grand Slam Fitness Tienen is een uurtje conditioneel boksen waarbij de oefeningen heel basic gehouden worden, minder aandacht wordt geschonken aan techniek maar vooral heel pittig conditioneel werken.

Welke resultaten kan je verwachten van Fitboks?

  • Gespierde armen, rug en benen
  • Een strakke buik
  • Je verbrandt veel calorieën
  • Betere coördinatie, meer snelheid
  • Je wordt sterker

Fitboks Grand Slam Fitness Tienen

Voor wie is Fitboks?

Fitboks bij Grand Slam Tienen is voor al diegene die zich graag eens uitleven met trappen en boksen zonder veel na te denken. Fun en conditie staan centraal. De lesgever, Natalie, zorgt dat de oefeningen worden bijgestuurd op ieders niveau. 

Hoe ziet de Fitboks les eruit?

Je gaat gebruik maken van verschillende materialen. Bijvoorbeeld trapkussens, pads,… Dit alles in combinatie met oefeningen op lichaamsgewicht. Burpees, squats, lunges, push-ups... alles komt aan bod om strakker en fitter te worden.

Wanneer is er Fitboks bij Grand Slam Tienen?

Woensdag: 20u15

Zaterdag: 09u30
Volg ons:

Instagram Grand Slam Tienen FitboksFacebook Grand Slam Tienen Fitboks

Zumba

Eenvoudige danspasjes die je onmiddellijk beet hebt tijdens het leuke salsa-ritme. Een unieke combinatie van zweet en fun.

Spinning

Spinning, een indoor cycling programma dat de ervaring van het fietsen naar de zaal of beter gezegd naar binnen brengt. Spinning maakt je sterker, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Kickfun

KickFun is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de kickbag. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar, hebben we gemerkt. Opgepast dus!

Power Yoga

Power Yoga is, zoals de naam al doet vermoeden, een krachtige vorm van Yoga. Waar stijlen als Yin-Yoga zich meer richten op het ontspannen, richt Power Yoga zich meer op echt krachtige houdingen.

Core Stability

Core Stability is een groepsles voor iedereen met of zonder rugklachten. Wij leren je hoe je kan sporten zonder overbelasting van de rug en hoe je je belastbaarheid kan verhogen.

BBB

Door een efficiënte combinatie van cardio & doelgerichte spierversterkende oefeningen pakken we onze algemene uithouding & de BBB (buik-billen-benen) aan.

Bootcamp

Je algemene fitheid verbeteren in open lucht , ongeacht leeftijd of niveau. Dat kan in onze nieuwe outdoor Bootcamp.

Yin Yoga

Bij deze vorm van yoga ga je houdingen aannemen die vooral gericht zijn op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten.

Hatha Yoga

Hatha yoga staat dus voor kracht en beheersing. Het is een dynamische’ yogavorm waarbij we de spieren afwisselend gaan aanspannen en ontspannen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x