Core Stability

CORE STABILITY

Leg je niet neer bij rugpijn of voorkom rugpijn… Blijf dus actief. Is rugschool niets voor jou? Dan is Core Stability dat misschien wel. Bij Grand Slam Fitness Tienen is Core Stability een groepsles voor iedereen met of zonder rugklachten. Opnieuw bewegen is de boodschap. Wij leren je hoe je kan sporten zonder overbelasting van de rug en hoe je je belastbaarheid kan verhogen.

Zin om een groepsles te volgen, ook al heb je angst voor je rug? Via Core Stability @ Grand Slam Tienen kan je wekelijks terug op een gezonde manier sporten… en ondanks of dankzij je rug terug genieten van beweging.

Welke resultaten kan je verwachten?

  • Minder rugklachten
  • Sterkere core & buikspieren
  • Een betere levensstijl
  • Correcte houding


Groepslessen fitness of rugschool 'Core Stability' door Sportcentrum Grand Slam Tienen.

Voor wie is core stability?

De krachtoefeningen brengen iedereen met lage rugpijn terug in vorm. Wanneer je deze les wekelijks volgt, kan je na enkele maanden een significante verbetering van je rugklachten opmerken. De les is geschikt voor zowel jong als oud en kan altijd op ieders niveau worden uitgevoerd. Ben je de rugschool beu? Kom dit alternatief eens proberen!


Hoe ziet de Core Stability les eruit?

Een les core bij Grand Slam Tienen ziet er als volgt uit: De les begint met een opwarming van 10 – 15 minuten waar we de opwarmingsoefeningen gaan uitvoeren op het ritme van de muziek. De oefeningen volgen elkaar in een vlot tempo op. Daarbij gaan we volop voor houdingscorrectie, verhogen van de stabiliteit van de (lage) rug, mobiliseren van de wervelzuil. Het zit allemaal omvat in deze speelse groepsles, rugschool op een andere manier. Leg je niet neer bij rugpijn of voorkom rugpijn… Blijf dus actief! 

Je wordt hierbij aangemoedigd door leuke muziek.

Wanneer is er Core Stability bij Grand Slam Tienen?


Volg ons:

Instagram Grand Slam Tienen Core Stability RugschoolFacebook Grand Slam Tienen Core Stability Rugschool

Groepslessenrooster

Bekijk het volledige groepslessenrooster hier!

Rooster Grand Slam Circuit

30 minuten full body workout met max. 6 personen onder begeleiding van onze topcoaches. Bekijk het rooster hier.

Step & Abs

De geweldige combinatie van een step workout en buikspiertraining. Let it burn!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x