Core Stability

CORE STABILITY

Leg je niet neer bij rugpijn of voorkom rugpijn… Blijf dus actief. Is rugschool niets voor jou? Dan is Core Stability dat misschien wel. Bij Grand Slam Fitness Tienen is Core Stability een groepsles voor iedereen met of zonder rugklachten. Opnieuw bewegen is de boodschap. Wij leren je hoe je kan sporten zonder overbelasting van de rug en hoe je je belastbaarheid kan verhogen.

Zin om een groepsles te volgen, ook al heb je angst voor je rug? Via Core Stability @ Grand Slam Tienen kan je wekelijks terug op een gezonde manier sporten… en ondanks of dankzij je rug terug genieten van beweging.

Welke resultaten kan je verwachten?

  • Minder rugklachten
  • Sterkere core & buikspieren
  • Een betere levensstijl
  • Correcte houding


Core Stability grand slam Tienen

Voor wie is core stability?

De krachtoefeningen brengen iedereen met lage rugpijn terug in vorm. Wanneer je deze les wekelijks volgt, kan je na enkele maanden een significante verbetering van je rugklachten opmerken. De les is geschikt voor zowel jong als oud en kan altijd op ieders niveau worden uitgevoerd. Ben je de rugschool beu? Kom dit alternatief eens proberen!


Hoe ziet de Core Stability les eruit?

Een les core bij Grand Slam Tienen ziet er als volgt uit: De les begint met een opwarming van 10 – 15 minuten waar we de opwarmingsoefeningen gaan uitvoeren op het ritme van de muziek. De oefeningen volgen elkaar in een vlot tempo op. Daarbij gaan we volop voor houdingscorrectie, verhogen van de stabiliteit van de (lage) rug, mobiliseren van de wervelzuil. Het zit allemaal omvat in deze speelse groepsles, rugschool op een andere manier. Leg je niet neer bij rugpijn of voorkom rugpijn… Blijf dus actief! 

Je wordt hierbij aangemoedigd door leuke muziek.

Wanneer is er Core Stability bij Grand Slam Tienen?

Maandag: 18.00h

Woensdag: 19.00hVolg ons:

Instagram Grand Slam Tienen Core Stability RugschoolFacebook Grand Slam Tienen Core Stability Rugschool

Zumba

Eenvoudige danspasjes die je onmiddellijk beet hebt tijdens het leuke salsa-ritme. Een unieke combinatie van zweet en fun.

Thaiboks

Thaiboks is een uur boksen waarbij een juiste techniek centraal staat. Je maakt men gebruik van alle natuurlijke wapens van het lichaam: vuisten, voeten, ellebogen, knieën en het scheenbeen.

Fitboks

Fitboks is een uurtje conditioneel boksen waarbij de oefeningen heel basic gehouden worden, minder aandacht wordt geschonken aan techniek maar vooral heel pittig conditioneel werken.

Spinning

Spinning, een indoor cycling programma dat de ervaring van het fietsen naar de zaal of beter gezegd naar binnen brengt. Spinning maakt je sterker, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Kickfun

KickFun is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de kickbag. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar, hebben we gemerkt. Opgepast dus!

Power Yoga

Power Yoga is, zoals de naam al doet vermoeden, een krachtige vorm van Yoga. Waar stijlen als Yin-Yoga zich meer richten op het ontspannen, richt Power Yoga zich meer op echt krachtige houdingen.

BBB

Door een efficiënte combinatie van cardio & doelgerichte spierversterkende oefeningen pakken we onze algemene uithouding & de BBB (buik-billen-benen) aan.

Bootcamp

Je algemene fitheid verbeteren in open lucht , ongeacht leeftijd of niveau. Dat kan in onze nieuwe outdoor Bootcamp.

Yin Yoga

Bij deze vorm van yoga ga je houdingen aannemen die vooral gericht zijn op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten.

Hatha Yoga

Hatha yoga staat dus voor kracht en beheersing. Het is een dynamische’ yogavorm waarbij we de spieren afwisselend gaan aanspannen en ontspannen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x