Kickfun

KickFun is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de Kickbag. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar, hebben we gemerkt. Je trapt en slaat tegen een bokszak.

Welke resultaten kan je verwachten van Kickfun?

  • Betere conditie
  • Strakkere buik, billen en benen
  • Je verbrand veel calorieën
  • Krachtigere armen & schouders

Kickfun Grand Slam Fitness Tienen

Voor wie is Kickfun?

Kickfun is voor iedereen die zich graag volledig uitleeft op een training en houdt van boksen en trappen. Daarnaast is kickfun toegankelijk voor iedereen. Want iedereen kan zich uitleven op zijn eigen niveau. Lekker uit je dak gaan, let's go!

Hoe ziet de Kickfun les eruit?

Je maakt boks- en traptechnieken op een kickbag (een soort verplaatsbare bokszak). Je werkt veel samen en motiveert elkaar, er wordt echter op geen enkel moment met een sparringpartner gewerkt. Je wordt gemotiveerd door de lekkere muziek, maar je hoeft niet op het ritme van de muziek te werken als je dat niet wilt. Je krijgt bokshandschoenen bij Grand Slam Tienen, of brengt ze zelf mee, en leert van de trainer allerlei trap- en bokstechnieken.

Wanneer is er Kickfun bij Grand Slam Tienen?

Donderdag: 19u00Volg ons:

Instagram Grand Slam Tienen KickfunFacebook Grand Slam Tienen Kickfun

Zumba

Eenvoudige danspasjes die je onmiddellijk beet hebt tijdens het leuke salsa-ritme. Een unieke combinatie van zweet en fun.

Thaiboks

Thaiboks is een uur boksen waarbij een juiste techniek centraal staat. Je maakt men gebruik van alle natuurlijke wapens van het lichaam: vuisten, voeten, ellebogen, knieën en het scheenbeen.

Fitboks

Fitboks is een uurtje conditioneel boksen waarbij de oefeningen heel basic gehouden worden, minder aandacht wordt geschonken aan techniek maar vooral heel pittig conditioneel werken.

Spinning

Spinning, een indoor cycling programma dat de ervaring van het fietsen naar de zaal of beter gezegd naar binnen brengt. Spinning maakt je sterker, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Power Yoga

Power Yoga is, zoals de naam al doet vermoeden, een krachtige vorm van Yoga. Waar stijlen als Yin-Yoga zich meer richten op het ontspannen, richt Power Yoga zich meer op echt krachtige houdingen.

Core Stability

Core Stability is een groepsles voor iedereen met of zonder rugklachten. Wij leren je hoe je kan sporten zonder overbelasting van de rug en hoe je je belastbaarheid kan verhogen.

BBB

Door een efficiënte combinatie van cardio & doelgerichte spierversterkende oefeningen pakken we onze algemene uithouding & de BBB (buik-billen-benen) aan.

Bootcamp

Je algemene fitheid verbeteren in open lucht , ongeacht leeftijd of niveau. Dat kan in onze nieuwe outdoor Bootcamp.

Yin Yoga

Bij deze vorm van yoga ga je houdingen aannemen die vooral gericht zijn op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten.

Hatha Yoga

Hatha yoga staat dus voor kracht en beheersing. Het is een dynamische’ yogavorm waarbij we de spieren afwisselend gaan aanspannen en ontspannen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x