Dance Workout

Welke resultaten kan je verwachten van Dance Workout?

Genieten en afslanken op hetzelfde moment daar droomt toch iedereen van! Iedereen kan deelnemen aan dit Latijns-Amerikaans dansprogramma. Het zijn zeer eenvoudige danspasjes die je onmiddellijk beet hebt tijdens de leuke Latino beats. 

Kom dansen, leer verschillende ritmes van de hele wereld, win je eigen zelfvertrouwen, verbeter je humeur, laat je meeslepen door de muziek en door de nieuwe bewegingen, verbeter je lichaamsvormen, verbeter je flexibiliteit, coƶrdinatie, ... Kortom: maak gewoon plezier!

Dance Workout is een les die zal worden gekenmerkt door glimlachen en goede herinneringen. Kom het proberen en je zal er geen spijt van krijgen!

Groepslessen fitness, Dance Workout door Sportcentrum Grand Slam Tienen.

Voor wie is Dance Workout?

Wil je op een leuke manier calorieĆ«n verliezen? Wil jij de koning/koningin van de dansvloer zijn?... Maak dan van je sportmoment een feestje... Dance Workout is toegankelijk voor iedereen: jong of oud, vrouw en zeker ook man. De pasjes zijn gemakkelijk te volgen en naarmate je oefent, ga je de pasjes ook beter beheersen. 

Hoe ziet de Dance Workout les eruit?

Een uur lang samen in groep zweten en bewegen op de ritmes van de muziek! Je leert nieuwe moves en traint je cardiovasculaire en spieruithouding.

Wanneer is er Dance Workout bij Grand Slam Tienen?


Volg ons:

Instagram Grand Slam Tienen ZumbaFacebook Grand Slam Tienen Zumba

Groepslessenrooster

Bekijk het volledige groepslessenrooster hier!

Rooster Grand Slam Circuit

30 minuten full body workout met max. 6 personen onder begeleiding van onze topcoaches. Bekijk het rooster hier.

Step & Abs

De geweldige combinatie van een step workout en buikspiertraining. Let it burn!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x