BBB

BBB is een toegankelijke kracht- en cardiotraining die focust op de versteviging van de drie belangrijkste B’s van jouw lichaam, namelijk Buik, Benen en Billen. Tijdens de BBB les maak je voornamelijk gebruik van je eigen lichaamsgewicht.

BBB & Step-BBB

Door de efficiënte combinatie van cardio & doelgerichte spierversterkende oefeningen verbranden we niet enkel calorieën maar pakken we onze algemene kracht en uithouding aan met focus op de BBB.

Het zijn dynamische & statische oefeningen die samen zorgen voor een versteviging van deze zones. Deze “Old-School-Les” bij Grand Slam Tienen is zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Iedereen kan op elk moment met deze les starten.

Welke resultaten kan je verwachten?

  • Een platte buik
  • Strakke billen en sterkere beenspieren
  • Een sterker lichaam
  • Hoge vetverbranding tot 600 kcal per workout

BBB lessen door Sportcentrum Grand Slam Tienen.

Voor wie is BBB?

De krachtoefeningen brengen je lichaam in vorm terwijl de cardiostukken helpen om gewicht te verliezen. Wanneer je deze les wekelijks volgt, mag je na enkele maanden strakkere buikspieren, beter gevormde benen en stevigere billen verwachten.

Hoe ziet de BBB les eruit?

Kom je bij Grand Slam Tienen BBB doen? Dan ziet je les er als voglt uit: Je begint met een opwarming. Hierna volgen verschillende oefeningen zoals lunges, squats en plank elkaar aan hoog tempo opvolgen. Allemaal oefeningen die specifieke zones van je lichaam aanpakken. Tijdens de cooling down wordt er gestretcht om de gebruikte spieren terug los te maken.

Wanneer is er BBB bij Grand Slam Tienen


Volg ons:

Instagram Grand Slam Tienen BBBFacebook Grand Slam Tienen BBB

Groepslessenrooster

Bekijk het volledige groepslessenrooster hier!

Rooster Grand Slam Circuit

30 minuten full body workout met max. 6 personen onder begeleiding van onze topcoaches. Bekijk het rooster hier.

Step & Abs

De geweldige combinatie van een step workout en buikspiertraining. Let it burn!

Dance Workout

Gewicht verliezen en ondertussen enorm veel plezier maken? Dat kan tijdens onze groepslessen fitness, Dance Workout. Maak van je dag een echt feestje en laat je in groep helemaal gaan op de Latino beats!

Grand Slam Yoga

BodyMind Yoga, Yin Yoga, Easy Flow Yoga en Power Vinyasa Yoga. Verschillende stijlen, qua yoga groepslessen, met elk andere doelstellingen en karakteristieken. Op zoek naar rust of juist naar een stevige workout? Dan zal één van deze vormen jou zeker liggen.

Total Body Workout

Groepslessen fitness gezocht? Ontdek ons aanbod Total Body Workout. Een krachtgerichte groepsles met gewichten op muziek.

Fitboks

Onze boksles ‘Fitboks’ is een uurtje conditioneel boksen waarbij de oefeningen heel basic gehouden worden, minder aandacht wordt geschonken aan techniek maar vooral heel pittig conditioneel werken.

Spinning

Spinning, een indoor cycling programma dat de ervaring van het fietsen naar de zaal of beter gezegd naar binnen brengt. Spinning maakt je sterker, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Kickfun

KickFun is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de kickbag. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar, hebben we gemerkt. Opgepast dus!

Core Stability

Core Stability is een groepsles voor iedereen met of zonder rugklachten. Wij leren je hoe je kan sporten zonder overbelasting van de rug en hoe je je belastbaarheid kan verhogen.

Bootcamp & Running Bootcamp

Je algemene fitheid verbeteren in open lucht, ongeacht leeftijd of niveau. Dat kan in onze outdoor Bootcamp.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x