BBB

BBB is een toegankelijke kracht- en cardiotraining die focust op de versteviging van de drie belangrijkste B’s van jouw lichaam, namelijk Buik, Benen en Billen. Tijdens de BBB les maak je voornamelijk gebruik van je eigen lichaamsgewicht.

BBB & Step-BBB

Door de efficiënte combinatie van cardio & doelgerichte spierversterkende oefeningen verbranden we niet enkel calorieën maar pakken we onze algemene kracht en uithouding aan met focus op de BBB.

Het zijn dynamische & statische oefeningen die samen zorgen voor een versteviging van deze zones. Deze “Old-School-Les” bij Grand Slam Tienen is zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Iedereen kan op elk moment met deze les starten.

Welke resultaten kan je verwachten?

  • Een platte buik
  • Strakke billen en sterkere beenspieren
  • Een sterker lichaam
  • Hoge vetverbranding tot 600 kcal per workoutBBB Grand Slam Fitness Tienen

Voor wie is BBB?

De krachtoefeningen brengen je lichaam in vorm terwijl de cardiostukken helpen om gewicht te verliezen. Wanneer je deze les wekelijks volgt, mag je na enkele maanden strakkere buikspieren, beter gevormde benen en stevigere billen verwachten.

Hoe ziet de BBB les eruit?

Kom je bij Grand Slam Tienen BBB doen? Dan ziet je les er als voglt uit: Je begint met een opwarming. Hierna volgen verschillende oefeningen zoals lunges, squats en plank elkaar aan hoog tempo opvolgen. Allemaal oefeningen die specifieke zones van je lichaam aanpakken. Tijdens de cooling down wordt er gestretcht om de gebruikte spieren terug los te maken.

Wanneer is er BBB bij Grand Slam Tienen

  • Maandag: 19.00 uur & 20.00 uur
  • Donderdag: STEP-BBB 20.00 uur

Word nu lid



Volg ons:

Instagram Grand Slam Tienen BBBFacebook Grand Slam Tienen BBB

Zumba

Eenvoudige danspasjes die je onmiddellijk beet hebt tijdens het leuke salsa-ritme. Een unieke combinatie van zweet en fun.

Thaiboks

Thaiboks is een uur boksen waarbij een juiste techniek centraal staat. Je maakt men gebruik van alle natuurlijke wapens van het lichaam: vuisten, voeten, ellebogen, knieën en het scheenbeen.

Fitboks

Fitboks is een uurtje conditioneel boksen waarbij de oefeningen heel basic gehouden worden, minder aandacht wordt geschonken aan techniek maar vooral heel pittig conditioneel werken.

Spinning

Spinning, een indoor cycling programma dat de ervaring van het fietsen naar de zaal of beter gezegd naar binnen brengt. Spinning maakt je sterker, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Kickfun

KickFun is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de kickbag. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar, hebben we gemerkt. Opgepast dus!

Power Yoga

Power Yoga is, zoals de naam al doet vermoeden, een krachtige vorm van Yoga. Waar stijlen als Yin-Yoga zich meer richten op het ontspannen, richt Power Yoga zich meer op echt krachtige houdingen.

Core Stability

Core Stability is een groepsles voor iedereen met of zonder rugklachten. Wij leren je hoe je kan sporten zonder overbelasting van de rug en hoe je je belastbaarheid kan verhogen.

Bootcamp

Je algemene fitheid verbeteren in open lucht , ongeacht leeftijd of niveau. Dat kan in onze nieuwe outdoor Bootcamp.

Yin Yoga

Bij deze vorm van yoga ga je houdingen aannemen die vooral gericht zijn op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten.

Hatha Yoga

Hatha yoga staat dus voor kracht en beheersing. Het is een dynamische’ yogavorm waarbij we de spieren afwisselend gaan aanspannen en ontspannen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x