Bootcamp & Running Bootcamp

Je algemene fitheid verbeteren in open lucht, ongeacht leeftijd of niveau. Dat kan in onze outdoor Bootcamp. Met een combinatie van persoonlijke begeleiding en groepstraining kan ieder zijn doel bereiken, de coach past immers de oefeningen zo aan dat iedereen op zijn/haar niveau kan trainen. Time for bootcamp!

Welke resultaten kan je verwachten van Bootcamp?

  • Training van het gehele lichaam
  • Strakkere bilspieren en beenspieren
  • Sterkere buikspieren
  • Meer energie

Outdoor Bootcamp door Sportcentrum Grand Slam Tienen.

Voor wie is Bootcamp?

Outdoor bootcamp bij Grand Slam Tienen is er voor iedereen die graag buiten traint en kan genieten van een pittige workout in open lucht. De les is zo gemaakt dat alle oefeningen op je eigen niveau kunnen worden uitgevoerd onder het toeziend oog van onze trainer.

Hoe ziet de Bootcamp les eruit?

Je gaat in groep een uur lang werken aan een goede fysieke en mentale gezondheid. Fitter zijn en je fitter voelen door actief bezig te zijn, daar staan staat de bootcamp les in Grand Slam Tienen voor. Er wordt gewerkt met een opwarming van 10 tot 15 minuten. Tijdens deze opwarming staat fun en interactie centraal. Daarna werken we in het hoofdgedeelte in circuitvorm. Tijdens deze circuitvorm gebruiken we tal van materialen en ons lichaamsgewicht om tot de perfecte training te komen.

Een beetje regen en wind zullen ons ook niet tegenhouden – It’s only cold when you’re standing still!

Wat is het verschil met Running Bootcamp?

Loop je graag of wil je ermee starten? Dan train je best ook in functie van het lopen. Deze les heeft zeer veel raakvlakken met een gewone les Bootcamp. In deze variant ga je echter specifiekere oefeningen uitvoeren om jouw loophobby te ondersteunen zodat je ten volle en blessurevrij kan genieten van de sport. Zowel voor competitieve als recreatieve lopers! 

Running Bootcamp door Sportcentrum Grand Slam Tienen.

Wanneer is er Outdoor en Running Bootcamp bij Grand Slam Tienen?


Volg ons:

Instagram Grand Slam Tienen BootcampFacebook Grand Slam Tienen Bootcamp

Groepslessenrooster

Bekijk het volledige groepslessenrooster hier!

Rooster Grand Slam Circuit

30 minuten full body workout met max. 6 personen onder begeleiding van onze topcoaches. Bekijk het rooster hier.

Step & Abs

De geweldige combinatie van een step workout en buikspiertraining. Let it burn!

Dance Workout

Gewicht verliezen en ondertussen enorm veel plezier maken? Dat kan tijdens onze groepslessen fitness, Dance Workout. Maak van je dag een echt feestje en laat je in groep helemaal gaan op de Latino beats!

Grand Slam Yoga

BodyMind Yoga, Yin Yoga, Easy Flow Yoga en Power Vinyasa Yoga. Verschillende stijlen, qua yoga groepslessen, met elk andere doelstellingen en karakteristieken. Op zoek naar rust of juist naar een stevige workout? Dan zal één van deze vormen jou zeker liggen.

Total Body Workout

Groepslessen fitness gezocht? Ontdek ons aanbod Total Body Workout. Een krachtgerichte groepsles met gewichten op muziek.

Fitboks

Onze boksles ‘Fitboks’ is een uurtje conditioneel boksen waarbij de oefeningen heel basic gehouden worden, minder aandacht wordt geschonken aan techniek maar vooral heel pittig conditioneel werken.

Spinning

Spinning, een indoor cycling programma dat de ervaring van het fietsen naar de zaal of beter gezegd naar binnen brengt. Spinning maakt je sterker, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Kickfun

KickFun is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de kickbag. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar, hebben we gemerkt. Opgepast dus!

Core Stability

Core Stability is een groepsles voor iedereen met of zonder rugklachten. Wij leren je hoe je kan sporten zonder overbelasting van de rug en hoe je je belastbaarheid kan verhogen.

BBB

Door een efficiënte combinatie van cardio & doelgerichte spierversterkende oefeningen pakken we onze algemene uithouding & de BBB (buik-billen-benen) aan.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x