Booty

BOOTY

Wil je mooie strakke billen en stevige bovenbenen? Dan is de les Booty bij Grand Slam Tienen zeker iets voor jou!

De bilspieren zijn van groot belang voor een stabiel lichaam en ze helpen je bij het uitvoeren van tal van bewegingen. De bilspier staat in verbinding met je bovenbenen, je buik, je rug en zo wordt deze spiergroep dus in je dagelijkse leven constant gebruikt.

Welke resultaten kan je verwachten?

  • Strakke billen 
  • Sterkere beenspieren

Voor wie is Booty?

De krachtoefeningen brengen je lichaam in vorm. Wanneer je deze les wekelijks volgt, mag je na enkele maanden strakkere buikspieren, beter gevormde benen en stevigere billen verwachten. De les is gemaakt zodat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen.


Booty Grand Slam TienenHoe ziet de Booty les eruit?

Volg je Booty bij Grand Slam Tienen? Dan begint de les met een opwarming van 10 – 15 minuten. De bewegingen, voornamelijk squats en lunges en side steps worden uitgevoerd met elastische weerstandsbanden. Hierdoor kan de intensiteit aangepast worden aan ieders noden en doelen.

Je wordt hierbij aangemoedigd door leuke, opzwepende muziek.

‘Let’s Work, let’s BURN’


Zumba

Eenvoudige danspasjes die je onmiddellijk beet hebt tijdens het leuke salsa-ritme. Een unieke combinatie van zweet en fun.

Thaiboks

Thaiboks is een uur boksen waarbij een juiste techniek centraal staat. Je maakt men gebruik van alle natuurlijke wapens van het lichaam: vuisten, voeten, ellebogen, knieën en het scheenbeen.

Fitboks

Fitboks is een uurtje conditioneel boksen waarbij de oefeningen heel basic gehouden worden, minder aandacht wordt geschonken aan techniek maar vooral heel pittig conditioneel werken.

Spinning

Spinning, een indoor cycling programma dat de ervaring van het fietsen naar de zaal of beter gezegd naar binnen brengt. Spinning maakt je sterker, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Kickfun

KickFun is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de kickbag. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar, hebben we gemerkt. Opgepast dus!

Power Yoga

Power Yoga is, zoals de naam al doet vermoeden, een krachtige vorm van Yoga. Waar stijlen als Yin-Yoga zich meer richten op het ontspannen, richt Power Yoga zich meer op echt krachtige houdingen.

Core Stability

Core Stability is een groepsles voor iedereen met of zonder rugklachten. Wij leren je hoe je kan sporten zonder overbelasting van de rug en hoe je je belastbaarheid kan verhogen.

BBB

Door een efficiënte combinatie van cardio & doelgerichte spierversterkende oefeningen pakken we onze algemene uithouding & de BBB (buik-billen-benen) aan.

Bootcamp

Je algemene fitheid verbeteren in open lucht , ongeacht leeftijd of niveau. Dat kan in onze nieuwe outdoor Bootcamp.

Yin Yoga

Bij deze vorm van yoga ga je houdingen aannemen die vooral gericht zijn op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten.

Hatha Yoga

Hatha yoga staat dus voor kracht en beheersing. Het is een dynamische’ yogavorm waarbij we de spieren afwisselend gaan aanspannen en ontspannen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x