Bootcamp

Je algemene fitheid verbeteren in open lucht , ongeacht leeftijd of niveau. Dat kan in onze outdoor Bootcamp. Met een combinatie van persoonlijke begeleiding en groepstraining kan ieder zijn doel bereiken, de coach past immers de oefeningen zo aan dat iedereen op zijn/haar niveau kan trainen. Time for bootcamp!

Welke resultaten kan je verwachten van Bootcamp?

  • Training van het gehele lichaam
  • Strakkere bilspieren en beenspieren
  • Sterkere buikspieren
  • Meer energie

Bootcamp Grand Slam fitness Tienen

Voor wie is Bootcamp?

Outdoor bootcamp bij Grand Slam Tienen is er voor iedereen die graag buiten traint en kan genieten van een pittige workout in open lucht. De les is zo gemaakt dat alle oefeningen op je eigen niveau kunnen worden uitgevoerd onder het toeziend oog van onze trainer.

Hoe ziet de Bootcamp les eruit?

Je gaat in groep een uur lang werken aan een goede fysieke en mentale gezondheid. Fitter zijn en je fitter voelen door actief bezig te zijn, daar staan staat de bootcamp les in Grand Slam Tienen voor. Er wordt gewerkt met een opwarming van 10 tot 15 minuten. Tijdens deze opwarming staat fun en interactie centraal. Daarna werken we in het hoofdgedeelte in circuitvorm. Tijdens deze circuitvorm gebruiken we tal van materialen en ons lichaamsgewicht om tot de perfecte training te komen.

Een beetje regen en wind zullen ons ook niet tegenhouden – It’s only cold when you’re standing still!

Wanneer is er Outdoor Bootcamp bij Grand Slam Tienen?

Zondag: 10.00h
Volg ons:

Instagram Grand Slam Tienen BootcampFacebook Grand Slam Tienen Bootcamp

Zumba

Eenvoudige danspasjes die je onmiddellijk beet hebt tijdens het leuke salsa-ritme. Een unieke combinatie van zweet en fun.

Thaiboks

Thaiboks is een uur boksen waarbij een juiste techniek centraal staat. Je maakt men gebruik van alle natuurlijke wapens van het lichaam: vuisten, voeten, ellebogen, knieën en het scheenbeen.

Fitboks

Fitboks is een uurtje conditioneel boksen waarbij de oefeningen heel basic gehouden worden, minder aandacht wordt geschonken aan techniek maar vooral heel pittig conditioneel werken.

Spinning

Spinning, een indoor cycling programma dat de ervaring van het fietsen naar de zaal of beter gezegd naar binnen brengt. Spinning maakt je sterker, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Kickfun

KickFun is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de kickbag. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar, hebben we gemerkt. Opgepast dus!

Power Yoga

Power Yoga is, zoals de naam al doet vermoeden, een krachtige vorm van Yoga. Waar stijlen als Yin-Yoga zich meer richten op het ontspannen, richt Power Yoga zich meer op echt krachtige houdingen.

Core Stability

Core Stability is een groepsles voor iedereen met of zonder rugklachten. Wij leren je hoe je kan sporten zonder overbelasting van de rug en hoe je je belastbaarheid kan verhogen.

BBB

Door een efficiënte combinatie van cardio & doelgerichte spierversterkende oefeningen pakken we onze algemene uithouding & de BBB (buik-billen-benen) aan.

Yin Yoga

Bij deze vorm van yoga ga je houdingen aannemen die vooral gericht zijn op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten.

Hatha Yoga

Hatha yoga staat dus voor kracht en beheersing. Het is een dynamische’ yogavorm waarbij we de spieren afwisselend gaan aanspannen en ontspannen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x