Start to Padel

Starten met padel: Start to padel

Padel is nog steeds aan z’n opmars bezig. Wil jij kennis maken met de snelst groeiende sport ter wereld? Aarzel dan niet om je eerste stappen te zetten onder leiding van onze schitterende trainers met deze start 2 padel reeks! Voor 39,9 euro krijg je 180 minuten padelplezier verdeeld over 3 sessies van 60 minuten.

Start to padel - Grand Slam Padel Tienen


Wat houdt zo'n reeks Start 2 padel in?


Wat is padel?

Padel is een mix van tennis en squash. Het is een racketsport dat zowel enkel als dubbel wordt gespeeld op een terrein omringd door een kooi. Het terugslagspel wordt voornamelijk dubbel gespeeld. De bal blijft in het spel na contact met de glazen wanden. Dit zorgt voor langere rally’s en levert meer spelplezier op. Opvallend: Tactiek is bij padel belangrijker dan kracht! Deze tactieken kan je uiteraard leren in één van onze Start to Padel reeksen.


Kijk hier even mee om de spelregels te leren:Waarom Start to padel?

Wil jij proeven van deze leuke sport maar weet je niet waar te beginnen? Dan is start 2 padel iets voor jou! In enkele lessen krijg je de beginselen van padel voorgeschoteld waardoor je meteen mee bent met het spelletje. Eens je het spelletje snapt wordt het meteen nog leuker. 


Wat na Start to Padel?

Uiteraard hebben we nog andere lessenreeksen om verder te gaan na de Start 2 Padel reeks. Zo kan je kiezen voor privé-lessen, of lessen in groep. Maar evenzeer zijn er lespakketten die een vervolg breien aan de start to padel reeks.Weekpas Fitness in Tienen

Op zoek naar een weekpas voor fitness in Tienen?

Get Fit 2 Padel

Wil jij starten met padel of ben je al helemaal padelbezeten? Super! Wat een fijne sport, hé?! Zorg er wel voor dat je blessurevrij van padel kan genieten. Hieronder enkele tips om je padelspel te optimaliseren.

Eten en drinken na het sporten

Waaraan denk jij bij "eten en drinken na het sporten"? Heb je hierover überhaupt al eens nagedacht? Grijp jij snel naar een hartige pasta of eerder een zoet koekje? Je lichaam verbruikt heel wat energie (kilocalorieën) tijdens het sporten.

Fitness in Tienen

Op zoek naar fitness in Tienen?

Paaseitjes, lekker, maar...

In de paastijd krijg je bij elke koffie een chocolade eitje en staan de schalen met gekleurde eitjes op elke tafel die je tegen komt.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x