8 mei 2024

Maak kennis met Roel, onze personal trainer bij Grand Slam Tienen.

Bij Grand Slam Tienen zijn we trots op ons team, dat de basis is van ons succes. Vandaag stellen we Roel voor, een van onze toptrainers die al reeds twee jaar actief is bij ons.

Roel is 36 jaar oud en komt uit Vissenaken. Hij heeft van zijn passie voor sport zijn beroep gemaakt. Voordat Roel bij Grand Slam Tienen begon, volgde hij een intensieve achtweekse opleiding bij de Physical Coach Academy. Na zijn opleiding begon Roel als stagiair bij Grand Slam Tienen en werd daarna aangenomen als personal trainer. Inmiddels is Roel uitgegroeid tot een belangrijke kracht binnen ons team. Wat je misschien nog niet wist, is dat Roel hiervoor dakwerker was.

Zijn passie voor duursporten is niet alleen opmerkelijk, maar ook inspirerend. Roel heeft al aan vier marathons deelgenomen in steden zoals Rotterdam, Frankfurt, Barcelona en Gent, en is niet van plan om daar te stoppen. Zijn volgende marathonavontuur zal plaatsvinden in Valencia in december. Naast het lopen van marathons, bereidt Roel zich ook voor op triatlons. In zijn trainingsagenda staan de komende twee jaar twee triatlons gepland waar hij aan wil deelnemen.

Wat Roel het leukste vindt aan zijn werk als personal trainer? Dat is het sociale aspect. Hij houdt ervan om mensen te helpen zich beter te voelen en blessures te voorkomen. Roel gelooft dat een positieve en ondersteunende omgeving belangrijk is om goede resultaten te behalen. Benieuwd naar Roels favoriete krachtoefening in de fitness? Dat zijn de monkeybars. Tijdens een training haalde hij maar liefst 101 keer de monkeybars, terwijl het record bij Grand Slam Tienen op 121 staat. Een indrukwekkende prestatie van Roel dus!

Bij Grand Slam Tienen zijn we trots op het hebben van professionals zoals Roel in ons team. Zijn toewijding en passie voor sport en welzijn zijn een echte inspiratie voor iedereen om hem heen. Benieuwd naar het verhaal van onze andere top trainers? Houdt dan zeker ons website en sociale mediakanalen in de gaten!


Maak kennis met Camille, fitnesstrainer en marketingverantwoordelijke bij Grand Slam!

Ontdek het verhaal van Camille, fitnesstrainer en marketingverantwoordelijke bij Grand Slam! Van het uitoefenen van verschillende sporten tot het beleven van haar droomvakantie. Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan ons nieuwste blogbericht!

14 juni 2024

Maak kennis met Milan, onze sales- en floormanager van Grand Slam

Duik in het verhaal van Milan! Onze gepassioneerde sales- en floormanager! Van het coachen van topsporters tot het uitoefenen van de bent over row. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan ons nieuwste blogbericht!

11 juni 2024

Maak kennis met Suus, onze nieuwste fitnesscoach bij Grand Slam Tienen.

Ontdek het verhaal van Suus, onze nieuwe fitnesscoach bij Grand Slam Tienen! Van het beklimmen van alle via ferratas in Frankrijk tot het rondtrekken in Vietnam, Suus zit vol avonturen! Nieuwsgierig naar haar verhaal? Lees het hier.

5 juni 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x