11 juni 2024

Maak kennis met Milan, onze sales- en floormanager van Grand Slam

Milan, geboren en getogen in Tienen, heeft zijn passie voor sport omgezet in zijn werk. Milan is 28 jaar oud en werkt intussen al 5,5 jaar bij Grand Slam. Hij groeide van fitnesstrainer uit tot de getalenteerde sales- en floormanager van Grand Slam! Benieuwd hoe hij bij Grand Slam terecht is gekomen? Lees dan maar verder!

Milan heeft lichamelijke opvoeding met het keuzetraject sportmanagement gestudeerd aan de UCLL in Leuven. Hij begon zijn carrière bij  gezondheidscentrum Respiro in Rotselaar. Daar kon hij zijn kennis in de praktijk brengen en waardevolle ervaring opdoen. Een jaartje later maakte Milan de overstap naar Grand Slam, waar hij ondertussen een onmisbare schakel is geworden! Als floormanager is Milan verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de fitness. Leuk weetje is dat Milan’s verloofde, Julie, als diëtiste werkt bij Grand Slam. Wist je dat al?

Milan heeft een passie voor zwemmen. Hij nam vroeger zelf deel aan zwemwedstrijden, maar nu coacht hij vooral topsporters. Als coach bij zwemclub Trust deelt hij zijn kennis en liefde voor zwemmen. Hij coacht onder andere ook Midas, één van onze andere collega’s. Ondertussen is Milan maar liefst 10 jaar zwemcoach, indrukwekkend hé?! Een ander wist-je-datje dat velen van jullie waarschijnlijk nog niet weten, is dat Milan vroeger zelf getraind werd door Kristof, de zaakvoerder van Grand Slam. Een kleine wereld.

Naast het coachen van topsporters is Milan zelf ook een enthousiaste topsporter. Bijna dagelijks is hij te vinden in het zwembad of in de fitness. Benieuwd naar zijn favoriete krachtoefening? Dat is de bent over row. Zoek dat maar eens op.

Wij zijn bij Grand Slam zeer trots dat Milan deel uitmaakt van ons team. Wil je meer weten over onze andere toptrainers? Blijf ons volgen via onze website en sociale media!

Maak kennis met Camille, fitnesstrainer en marketingverantwoordelijke bij Grand Slam!

Ontdek het verhaal van Camille, fitnesstrainer en marketingverantwoordelijke bij Grand Slam! Van het uitoefenen van verschillende sporten tot het beleven van haar droomvakantie. Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan ons nieuwste blogbericht!

14 juni 2024

Maak kennis met Suus, onze nieuwste fitnesscoach bij Grand Slam Tienen.

Ontdek het verhaal van Suus, onze nieuwe fitnesscoach bij Grand Slam Tienen! Van het beklimmen van alle via ferratas in Frankrijk tot het rondtrekken in Vietnam, Suus zit vol avonturen! Nieuwsgierig naar haar verhaal? Lees het hier.

5 juni 2024

Maak kennis met Midas, onze fitnesscoach bij Grand Slam Tienen

Maak kennis met Midas, onze fitnesscoach bij Grand Slam Tienen. Van tweevoudig Belgisch kampioen tot winnaar van de Grand Slam Cup in 2023! Nieuwsgierig naar zijn inspirerende verhaal? Lees het hier!

29 mei 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x