14 juni 2024

Maak kennis met Camille, fitnesstrainer en marketingverantwoordelijke bij Grand Slam!

Camille is 25 jaar en komt uit Leuven. Ze werkt al drie jaar bij Grand Slam als fitnesstrainer en is er na een klein jaar ook in de marketing gerold onder de vleugels van ex-collega Christophe. Om haar marketingkennis nog meer uit te breiden heeft ze een postgraduaat digital marketing gevolgd.

Benieuwd hoe Camille in de fitnesswereld terecht is gekomen? Ze studeerde lichamelijke opvoeding en bewegingscreatie met de optie fitness en gezondheid aan de UCLL in Heverlee, just like Midas. Na haar studies kwam ze in contact met GS ex-coach Piet, kennen jullie hem nog? En naar aanleiding van dit contact begon Camille bij Grand Slam.

Camille heeft al verschillende sporten uitgeoefend. Zo heeft ze aan skeeleren, breakdance en voetbal gedaan. Cool, toch? Nu richt ze zich vooral op het padellen. Wist jij dat Camille bij het padelcomité van Grand Slam zit dat jaarlijks heel wat toffe GS padelevents organiseert? In haar vrije momenten is ze vaak te vinden bij haar twee schattige alpaca’s, Pepijn en Zeno. Dat wisten jullie nog niet hé! In het najaar 2023 heeft ze samen met haar vriendin Kaat haar droomvakantie beleefd. Zo zijn ze 3 weken in Hawaï geweest. Jullie vroegen je misschien af waar Camille was tijdens die periode? On a beach in Hawaiï dus. Nog een funfact is dat Camille een zus heeft die heel erg op haar lijkt, maar nee, geen tweeling. Verschiet dus zeker niet als je enthousiast naar Camille zwaait maar een verbaasd gezicht te zien krijgt als het per ongeluk haar zus was waar je naar zwaaide. Zoek de 7 verschillen op de foto maar!

Wat Camille het leukste vindt aan haar job? Ze geniet ervan om mensen plezier te laten beleven in het fitnessen en een lach op hun gezicht te toveren. Haar eigen enthousiasme overbrengen vindt ze geweldig. Haar favoriete krachtoefening? De seated row! Op marketinggebied vindt ze de variatie en betrokkenheid bij alles wat er speelt bij Grand Slam erg tof.

Ziezo! Als je Camille nog niet goed kende, is dat nu wel het geval! 

Bij Grand Slam zijn we ontzettend trots dat ze bij ons team hoort. Benieuwd naar de rest van ons team?  Blijf ons volgen op onze website en sociale media!


Maak kennis met Milan, onze sales- en floormanager van Grand Slam

Duik in het verhaal van Milan! Onze gepassioneerde sales- en floormanager! Van het coachen van topsporters tot het uitoefenen van de bent over row. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan ons nieuwste blogbericht!

11 juni 2024

Maak kennis met Suus, onze nieuwste fitnesscoach bij Grand Slam Tienen.

Ontdek het verhaal van Suus, onze nieuwe fitnesscoach bij Grand Slam Tienen! Van het beklimmen van alle via ferratas in Frankrijk tot het rondtrekken in Vietnam, Suus zit vol avonturen! Nieuwsgierig naar haar verhaal? Lees het hier.

5 juni 2024

Maak kennis met Midas, onze fitnesscoach bij Grand Slam Tienen

Maak kennis met Midas, onze fitnesscoach bij Grand Slam Tienen. Van tweevoudig Belgisch kampioen tot winnaar van de Grand Slam Cup in 2023! Nieuwsgierig naar zijn inspirerende verhaal? Lees het hier!

29 mei 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x