5 juni 2024

Maak kennis met Suus, onze nieuwste fitnesscoach bij Grand Slam Tienen.

Vandaag stellen we Suus voor, onze getalenteerde en energieke coach die ons team net is komen versterken. Suus is 21 jaar oud en afkomstig uit Tienen. Sinds kleins af aan heeft ze een passie voor sport, wat haar heeft geleid naar een studie Sport en Bewegen in Turnhout. Hierdoor is ze in de fitnesswereld terechtgekomen.

Suus heeft een grote passie voor acrogym en reizen. Ze heeft zelfs de overstap gemaakt van het turnen bij Houtemveld naar Grand Slam Tienen, en die overstap vond intussen al  8 jaar geleden plaats! Sinds haar 15e is ze al actief als trainster bij de gymclub. Tijdens de vakanties geeft ze vaak gymkampen, waar ze haar kennis en enthousiasme deelt met jongere sporters. Een leuk weetje over Suus is dat ze momenteel bezig is met het leren van calisthenics. Zoek dat maar eens op!

Daarnaast heeft ze ook een grote passie voor reizen. Deze zomervakantie zal ze drie weken door Vietnam trekken met een vriendin om nieuwe avonturen te beleven en culturen te ontdekken. Wist je dat Suus ook een beetje Spaans kan spreken? Dit komt doordat ze tijdens haar studie op Erasmus in Tenerife is geweest.

Als fitnesscoach kijkt Suus er vooral naar uit om met mensen te werken en hen te helpen hun doelen te bereiken. Haar favoriete krachtoefening is de pistol squat, een uitdagende oefening die kracht en balans combineert!  Wist je dat Suus alle via ferratas heeft beklommen in Frankijk? Indrukwekkend hé!

Bij Grand Slam zijn we blij dat Suus ons team komt versterken. Benieuwd naar het verhaal van onze andere toptrainers? Houd dan zeker onze website en sociale mediakanalen in de gaten!

Maak kennis met Camille, fitnesstrainer en marketingverantwoordelijke bij Grand Slam!

Ontdek het verhaal van Camille, fitnesstrainer en marketingverantwoordelijke bij Grand Slam! Van het uitoefenen van verschillende sporten tot het beleven van haar droomvakantie. Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan ons nieuwste blogbericht!

14 juni 2024

Maak kennis met Milan, onze sales- en floormanager van Grand Slam

Duik in het verhaal van Milan! Onze gepassioneerde sales- en floormanager! Van het coachen van topsporters tot het uitoefenen van de bent over row. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan ons nieuwste blogbericht!

11 juni 2024

Maak kennis met Midas, onze fitnesscoach bij Grand Slam Tienen

Maak kennis met Midas, onze fitnesscoach bij Grand Slam Tienen. Van tweevoudig Belgisch kampioen tot winnaar van de Grand Slam Cup in 2023! Nieuwsgierig naar zijn inspirerende verhaal? Lees het hier!

29 mei 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x