14 februari 2022

Grand Slam Padel groeit verder

We vallen meteen met de deur in huis... Tromgeroffel… Er komen drie nieuwe padelcourts! Door de exponentiële groei van het ledenaantal voelt Grand Slam Padel de noodzaak om extra courts aan te leggen.

Drie nieuwe padelcourts, dat betekent extra mogelijkheden binnen verschillende takken van de club: Opnieuw wat ademruimte voor de reservaties, grotere reeksen binnen de officiële tornooien, supergezellige events op grotere schaal en meer mogelijkheden om een antwoord te bieden op de grote vraag naar lessen. Fantastisch om te zien hoe onze club uitgegroeid is tot een heuse padelcommunity. Getuige hiervan de grote opkomst bij de ‘Cava de Padel’ en ongelooflijk aantal interclubteams.

Trouwens… Hebben jullie de nieuwe borden aan de huidige padelcourts al gezien? Een knappe reminder voor de opkomende grote events! Hopelijk kunnen we jullie in grote getalen verwelkomen op deze fijne activiteiten. Ons geliefd padelcomité blijft zich voor jullie allen inzetten met veel motivatie en passie. Aarzel niet om hen een hart onder de riem te steken!

Oh ja, de nieuwe velden zouden in mei speelklaar zijn volgens de aannemer. Maar je weet nooit natuurlijk

NIEUW! GS Lindy Hop

Deze energieke partnerdans, ontstaan in de swingende jazzclubs van de jaren '30, staat bekend om zijn vrolijke en dynamische bewegingen. Lindy Hop combineert ritme, creativiteit en plezier, waardoor het een perfecte manier is om actief te blijven en nieuwe mensen te ontmoeten.

24 juli 2024

GS Fitness jaarlijkse sluitingsweek

Van 27 juli tot en met 4 augustus is de fitness gesloten. We voeren onderhoudswerkzaamheden uit om ervoor te zorgen dat niet alleen jullie, maar ook onze faciliteiten in topconditie blijven.

23 juli 2024

Najaarsinterclub padel 2024

Ben jij al ingeschreven voor de mixed en/of senior padel interclub die in september van start gaat? Het is dé gelegenheid om samen met vrienden in competitievorm te spelen. Plezier gegarandeerd! Nog geen ploeg? Wist je dat je je ook alleen in kan schrijven?

18 juli 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x