Padel lespakketten

Start to Padel

Padel is nog steeds aan z’n opmars bezig. Wil jij kennis maken met de snelst groeiende sport ter wereld? Aarzel dan niet om je eerste stappen te zetten onder leiding van onze schitterende trainers! Voor 39,9 euro krijg je 180 minuten padelplezier verdeeld over 4 sessies van 45 minuten.


Improve your Padel

Vervolglessen in een mooi pakket.

Improve 1.0

Stap mee in onze Improve Your Padel 1.0 om 3 onderwerpen verder uit te diepen. Zo gaan we verder op de verdediging via de achterwand, de volleys en de bandeja. Ook wordt de opstart van een punt besproken. Ideaal om met je interclubteam de volgende interclubperiode voor te bereiden! Schrijf tezamen in om zeker te zijn van een perfecte indeling van niveau. De 3 lessen duren 90 minuten.

Improve 2.0

Beter worden in padel is een never-ending story! Binnen deze Improve Your Padel 2.0 wordt er stilgestaan bij de volgende onderwerpen: de transitie naar het net, samenspel met 2 en het verdedigen met/via de zijwand. Ideaal om met je interclubteam de volgende interclubperiode voor te bereiden! Schrijf tezamen in om zeker te zijn van een perfecte indeling van niveau. De 3 lessen duren 90 minuten.Padel clublid worden

Lid worden van Grand Slam Padel is heel eenvoudig en heeft vele voordelen.

Reservaties Padel

Wil je graag meer weten over de reservatiemogelijkheden? Deze vind je hier.

Padelschool

Maak kennis met al de trainers van Grand Slam Padel.

Tarieven Padelschool

Hoeveel kost een les padel nu eigenlijk?

Padelladder

Binnen de club is er jaarlijks een uitdagende competitie: de padelladder.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x