14 januari 2022

Padel voorjaarsinterclub 2022

De Schweppes padel voorjaarsinterclub staat weer voor de deur.

De interclub staat voor een sfeervolle sociale teamcompetitie waar fairplay en plezier hoog in het vaandel worden gedragen.

Wil jij, samen met anderen, onze clubkleuren verdedigen in deze teamcompetitie? Aarzel dan niet om je aan te melden via het volgende formulier.

Iedereen die wil deelnemen aan de interclub moet het formulier individueel invullen. Als je reeds een ploegje hebt gevormd, geef dan zeker de namen van je medespelers door in het daarvoor bedoelde tekstvak.Maak kennis met Camille, fitnesstrainer en marketingverantwoordelijke bij Grand Slam!

Ontdek het verhaal van Camille, fitnesstrainer en marketingverantwoordelijke bij Grand Slam! Van het uitoefenen van verschillende sporten tot het beleven van haar droomvakantie! Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan ons nieuwste blogbericht!

14 juni 2024

Maak kennis met Milan, onze sales- en floormanager van Grand Slam

Duik in het verhaal van Milan! Onze gepassioneerde sales- en floormanager! Van het coachen van topsporters tot het uitoefenen van de bent over row. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan ons nieuwste blogbericht!

11 juni 2024

Aankomende IC ontmoetingen

Check hier welke interclub ontmoetingen er op het programma staan.

10 juni 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x