13 mei 2022

Officiële opening padelcourts

Met plezier herhalen we dat Grand Slam Padel groeit. Grand Slam leeft namelijk met het motto: “Steeds beter en attent inspelen op verlangens, vereisten en trends.”

We kunnen niet ontkennen dat padel een ongelooflijk succes is gebleven. Niet enkel in onze club, maar in heel België is de padelsport een absolute blijver (Cfr. het gigantische succes van het WPT tornooi in Brussel afgelopen week). In december 2021 startten de voorbereidingen en volgende week zullen ze er staan, de 3 nieuwe padelvelden. Nog even wachten op de lichtsturing en dan zijn de nieuwe courts volledig operationeel   9 velden in totaal… wat een luxe. Hoera!

Om deze mijlpaal te vieren, willen we heel graag op zaterdag 28 mei officieel en feestelijk onze nieuwe velden openen.

Wat kan je verwachten van deze officiële opening? Een hele dag geanimeerd met laddercompetitie, kidspadel met randanimatie, de YourPadel-truck met testrackets, demonstratiewedstrijden van P1000-spelers én onze eigen finalisten van de interclubcampagne vorig jaar. Er zal heel de dag muziek, eten en drank zijn. Tussen 16.00 & 18.00h trakteren we op een fris pintje en een cecemel voor de kleinsten. Van 17.00 tot 20.00h kunnen jullie genieten van een live dj-set om deze feestelijke dag af te sluiten. Jullie zijn van harte welkom!


Grand Slam Padel Tienen - Opening padelvelden


NIEUW! GS Lindy Hop

Deze energieke partnerdans, ontstaan in de swingende jazzclubs van de jaren '30, staat bekend om zijn vrolijke en dynamische bewegingen. Lindy Hop combineert ritme, creativiteit en plezier, waardoor het een perfecte manier is om actief te blijven en nieuwe mensen te ontmoeten.

24 juli 2024

GS Fitness jaarlijkse sluitingsweek

Van 27 juli tot en met 4 augustus is de fitness gesloten. We voeren onderhoudswerkzaamheden uit om ervoor te zorgen dat niet alleen jullie, maar ook onze faciliteiten in topconditie blijven.

23 juli 2024

Najaarsinterclub padel 2024

Ben jij al ingeschreven voor de mixed en/of senior padel interclub die in september van start gaat? Het is dé gelegenheid om samen met vrienden in competitievorm te spelen. Plezier gegarandeerd! Nog geen ploeg? Wist je dat je je ook alleen in kan schrijven?

18 juli 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x