13 mei 2022

Officiële opening padelcourts

Met plezier herhalen we dat Grand Slam Padel groeit. Grand Slam leeft namelijk met het motto: “Steeds beter en attent inspelen op verlangens, vereisten en trends.”

We kunnen niet ontkennen dat padel een ongelooflijk succes is gebleven. Niet enkel in onze club, maar in heel België is de padelsport een absolute blijver (Cfr. het gigantische succes van het WPT tornooi in Brussel afgelopen week). In december 2021 startten de voorbereidingen en volgende week zullen ze er staan, de 3 nieuwe padelvelden. Nog even wachten op de lichtsturing en dan zijn de nieuwe courts volledig operationeel   9 velden in totaal… wat een luxe. Hoera!

Om deze mijlpaal te vieren, willen we heel graag op zaterdag 28 mei officieel en feestelijk onze nieuwe velden openen.

Wat kan je verwachten van deze officiële opening? Een hele dag geanimeerd met laddercompetitie, kidspadel met randanimatie, de YourPadel-truck met testrackets, demonstratiewedstrijden van P1000-spelers én onze eigen finalisten van de interclubcampagne vorig jaar. Er zal heel de dag muziek, eten en drank zijn. Tussen 16.00 & 18.00h trakteren we op een fris pintje en een cecemel voor de kleinsten. Van 17.00 tot 20.00h kunnen jullie genieten van een live dj-set om deze feestelijke dag af te sluiten. Jullie zijn van harte welkom!


Grand Slam Padel Tienen - Opening padelvelden


Maak kennis met Camille, fitnesstrainer en marketingverantwoordelijke bij Grand Slam!

Ontdek het verhaal van Camille, fitnesstrainer en marketingverantwoordelijke bij Grand Slam! Van het uitoefenen van verschillende sporten tot het beleven van haar droomvakantie! Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan ons nieuwste blogbericht!

14 juni 2024

Maak kennis met Milan, onze sales- en floormanager van Grand Slam

Duik in het verhaal van Milan! Onze gepassioneerde sales- en floormanager! Van het coachen van topsporters tot het uitoefenen van de bent over row. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan ons nieuwste blogbericht!

11 juni 2024

Aankomende IC ontmoetingen

Check hier welke interclub ontmoetingen er op het programma staan.

10 juni 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x