24 september 2022

Nieuwe tennishal

Vernieuwde tennishal

Grand Slam is fier om aan te kondigen dat de tennishal volledig vernieuwd is. Indoor tennis is weer een heel pak fijner geworden.


Grand Slam indoor tennis


Gladde, propere zolen

Één van de belangrijkste keuzes is de juiste zool van je indoor tennisschoen. Veel belangrijker dan de kleur van je schoen.

Voor je eigen veiligheid vragen we dus om propere tennisschoenen met gladde zolen te dragen.

Gelieve ook geen frisdranken, eten en talk te gebruiken in de hal. Deze kunnen lelijke en permanente plekken maken.

Samen kunnen we er zo voor zorgen dat de vernieuwde hal zo lang mogelijk als nieuw blijft.


Moet ik clublid zijn om in de winter te tennissen?

Neen, absoluut niet, iedereen is welkom! Je kan als niet-lid altijd een vast winterterrein aanvragen. We bekijken samen wat er nog vrij is en wat voor je past.



Waar moet ik rekening mee houden?

Met een vast winteruur ben je niet automatisch lid van onze club. Daarom ben je zelf verantwoordelijk voor de afhandeling van een eventueel sportongeval, tenzij je je laat aansluiten bij Tennis Vlaanderen. Wij verzorgen graag de nodige administratie. Onze indoor tennis terreinen zijn aangelegd met tapijt. Daarom vragen we om tennisschoenen met egaal (glad) profiel te gebruiken. Wie hierover niet beschikt, kan deze aan een zeer voordelige prijs huren in de club (€ 2 per persoon). Ook een racket kan je huren voor € 2.


NIEUW! GS Lindy Hop

Deze energieke partnerdans, ontstaan in de swingende jazzclubs van de jaren '30, staat bekend om zijn vrolijke en dynamische bewegingen. Lindy Hop combineert ritme, creativiteit en plezier, waardoor het een perfecte manier is om actief te blijven en nieuwe mensen te ontmoeten.

24 juli 2024

GS Fitness jaarlijkse sluitingsweek

Van 27 juli tot en met 4 augustus is de fitness gesloten. We voeren onderhoudswerkzaamheden uit om ervoor te zorgen dat niet alleen jullie, maar ook onze faciliteiten in topconditie blijven.

23 juli 2024

Najaarsinterclub padel 2024

Ben jij al ingeschreven voor de mixed en/of senior padel interclub die in september van start gaat? Het is dé gelegenheid om samen met vrienden in competitievorm te spelen. Plezier gegarandeerd! Nog geen ploeg? Wist je dat je je ook alleen in kan schrijven?

18 juli 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x