24 september 2022

Nieuwe tennishal

Vernieuwde tennishal

Grand Slam is fier om aan te kondigen dat de tennishal volledig vernieuwd is. Indoor tennis is weer een heel pak fijner geworden.


Grand Slam indoor tennis


Gladde, propere zolen

Één van de belangrijkste keuzes is de juiste zool van je indoor tennisschoen. Veel belangrijker dan de kleur van je schoen.

Voor je eigen veiligheid vragen we dus om propere tennisschoenen met gladde zolen te dragen.

Gelieve ook geen frisdranken, eten en talk te gebruiken in de hal. Deze kunnen lelijke en permanente plekken maken.

Samen kunnen we er zo voor zorgen dat de vernieuwde hal zo lang mogelijk als nieuw blijft.


Moet ik clublid zijn om in de winter te tennissen?

Neen, absoluut niet, iedereen is welkom! Je kan als niet-lid altijd een vast winterterrein aanvragen. We bekijken samen wat er nog vrij is en wat voor je past.Waar moet ik rekening mee houden?

Met een vast winteruur ben je niet automatisch lid van onze club. Daarom ben je zelf verantwoordelijk voor de afhandeling van een eventueel sportongeval, tenzij je je laat aansluiten bij Tennis Vlaanderen. Wij verzorgen graag de nodige administratie. Onze indoor tennis terreinen zijn aangelegd met tapijt. Daarom vragen we om tennisschoenen met egaal (glad) profiel te gebruiken. Wie hierover niet beschikt, kan deze aan een zeer voordelige prijs huren in de club (€ 2 per persoon). Ook een racket kan je huren voor € 2.


Maak kennis met Camille, fitnesstrainer en marketingverantwoordelijke bij Grand Slam!

Ontdek het verhaal van Camille, fitnesstrainer en marketingverantwoordelijke bij Grand Slam! Van het uitoefenen van verschillende sporten tot het beleven van haar droomvakantie! Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan ons nieuwste blogbericht!

14 juni 2024

Maak kennis met Milan, onze sales- en floormanager van Grand Slam

Duik in het verhaal van Milan! Onze gepassioneerde sales- en floormanager! Van het coachen van topsporters tot het uitoefenen van de bent over row. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan ons nieuwste blogbericht!

11 juni 2024

Aankomende IC ontmoetingen

Check hier welke interclub ontmoetingen er op het programma staan.

10 juni 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x