4 oktober 2022

Halloween @ GS

Op zaterdag 29 oktober wordt Grand Slam Tienen deels omgetoverd tot een spookdorp voor jong en oud. Kom verkleed in een skelet of pompoen naar je favoriet sportcentrum en geniet van een heerlijke ‘bloody finger’ nadat je de indoor spooktocht hebt doorstaan.

Het is niet voor niets Halloween: Je zal meteen ingedompeld worden in een griezelsfeer van bij de ingang. Daarna kan je een tas pompoensoep drinken, padellen in je spookpak én het Halloweenparcours van de gymclub trotseren (tot 18.00h). Tussendoor kunnen de kinderen zich laten schminken en zich amuseren op het springkasteel.

Nieuw dit jaar is dat het padelcomité en de gymclub de handen in elkaar slaan waardoor de Halloweenbeleving veel groter wordt bij Grand Slam Tienen. Je kan een initiatie padel doen én een indoor Halloweenparcours overwinnen. Uniek in onze regio!

Inbegrepen: Bloody finger (hot dog) & pompoensoepje

De opbrengsten gaan integraal naar de jeugdwerkingen van de gym- en padelclub.

Inschrijven verplicht!


Wil je de gymclub steunen en deelnemen aan onze padelinitiatie en/of griezelparcours?Wil je de padelclub steunen en genieten van een g(ri)ezellige avond padel?Maak kennis met Camille, fitnesstrainer en marketingverantwoordelijke bij Grand Slam!

Ontdek het verhaal van Camille, fitnesstrainer en marketingverantwoordelijke bij Grand Slam! Van het uitoefenen van verschillende sporten tot het beleven van haar droomvakantie! Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan ons nieuwste blogbericht!

14 juni 2024

Maak kennis met Milan, onze sales- en floormanager van Grand Slam

Duik in het verhaal van Milan! Onze gepassioneerde sales- en floormanager! Van het coachen van topsporters tot het uitoefenen van de bent over row. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan ons nieuwste blogbericht!

11 juni 2024

Aankomende IC ontmoetingen

Check hier welke interclub ontmoetingen er op het programma staan.

10 juni 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x