4 oktober 2022

Halloween @ GS

Op zaterdag 29 oktober wordt Grand Slam Tienen deels omgetoverd tot een spookdorp voor jong en oud. Kom verkleed in een skelet of pompoen naar je favoriet sportcentrum en geniet van een heerlijke ‘bloody finger’ nadat je de indoor spooktocht hebt doorstaan.

Het is niet voor niets Halloween: Je zal meteen ingedompeld worden in een griezelsfeer van bij de ingang. Daarna kan je een tas pompoensoep drinken, padellen in je spookpak én het Halloweenparcours van de gymclub trotseren (tot 18.00h). Tussendoor kunnen de kinderen zich laten schminken en zich amuseren op het springkasteel.

Nieuw dit jaar is dat het padelcomité en de gymclub de handen in elkaar slaan waardoor de Halloweenbeleving veel groter wordt bij Grand Slam Tienen. Je kan een initiatie padel doen én een indoor Halloweenparcours overwinnen. Uniek in onze regio!

Inbegrepen: Bloody finger (hot dog) & pompoensoepje

De opbrengsten gaan integraal naar de jeugdwerkingen van de gym- en padelclub.

Inschrijven verplicht!


Wil je de gymclub steunen en deelnemen aan onze padelinitiatie en/of griezelparcours?



Wil je de padelclub steunen en genieten van een g(ri)ezellige avond padel?



NIEUW! GS Lindy Hop

Deze energieke partnerdans, ontstaan in de swingende jazzclubs van de jaren '30, staat bekend om zijn vrolijke en dynamische bewegingen. Lindy Hop combineert ritme, creativiteit en plezier, waardoor het een perfecte manier is om actief te blijven en nieuwe mensen te ontmoeten.

24 juli 2024

GS Fitness jaarlijkse sluitingsweek

Van 27 juli tot en met 4 augustus is de fitness gesloten. We voeren onderhoudswerkzaamheden uit om ervoor te zorgen dat niet alleen jullie, maar ook onze faciliteiten in topconditie blijven.

23 juli 2024

Najaarsinterclub padel 2024

Ben jij al ingeschreven voor de mixed en/of senior padel interclub die in september van start gaat? Het is dé gelegenheid om samen met vrienden in competitievorm te spelen. Plezier gegarandeerd! Nog geen ploeg? Wist je dat je je ook alleen in kan schrijven?

18 juli 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x