26 augustus 2021

Fit- & Thaiboks lessen

FITBOKS is dé les waar je fysiek en conditioneel wordt uitgedaagd in combinatie met tal van boksbewegingen. Het is een uurtje conditioneel boksen waarbij we ieder individu op zijn/haar niveau zullen uitdagen met krachtoefeningen en boksbewegingen. Er zal gebruik gemaakt worden van trapkussens en pads (te verkrijgen in de club). Alles komt aan bod om strakker en fitter te worden. Let’s go!

Bij THAIBOKS daarentegen gaan we wat meer stilstaan bij het technische aspect van boksen. Jab, Cross, hook,… zullen allemaal aangeleerd worden tijdens de opwarming. Ook hier zal tijdens het hoofdgedeelte een stevige portie kracht en conditie aan te pas komen in combinatie met de geleerde technieken. Pittig met meer focus op techniek, daar draait het in deze les om. Work hard, kick harder!

NIEUW! GS Lindy Hop

Deze energieke partnerdans, ontstaan in de swingende jazzclubs van de jaren '30, staat bekend om zijn vrolijke en dynamische bewegingen. Lindy Hop combineert ritme, creativiteit en plezier, waardoor het een perfecte manier is om actief te blijven en nieuwe mensen te ontmoeten.

24 juli 2024

GS Fitness jaarlijkse sluitingsweek

Van 27 juli tot en met 4 augustus is de fitness gesloten. We voeren onderhoudswerkzaamheden uit om ervoor te zorgen dat niet alleen jullie, maar ook onze faciliteiten in topconditie blijven.

23 juli 2024

Najaarsinterclub padel 2024

Ben jij al ingeschreven voor de mixed en/of senior padel interclub die in september van start gaat? Het is dé gelegenheid om samen met vrienden in competitievorm te spelen. Plezier gegarandeerd! Nog geen ploeg? Wist je dat je je ook alleen in kan schrijven?

18 juli 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x