26 augustus 2021

Fit- & Thaiboks lessen

FITBOKS is dé les waar je fysiek en conditioneel wordt uitgedaagd in combinatie met tal van boksbewegingen. Het is een uurtje conditioneel boksen waarbij we ieder individu op zijn/haar niveau zullen uitdagen met krachtoefeningen en boksbewegingen. Er zal gebruik gemaakt worden van trapkussens en pads (te verkrijgen in de club). Alles komt aan bod om strakker en fitter te worden. Let’s go!

Bij THAIBOKS daarentegen gaan we wat meer stilstaan bij het technische aspect van boksen. Jab, Cross, hook,… zullen allemaal aangeleerd worden tijdens de opwarming. Ook hier zal tijdens het hoofdgedeelte een stevige portie kracht en conditie aan te pas komen in combinatie met de geleerde technieken. Pittig met meer focus op techniek, daar draait het in deze les om. Work hard, kick harder!

Maak kennis met Camille, fitnesstrainer en marketingverantwoordelijke bij Grand Slam!

Ontdek het verhaal van Camille, fitnesstrainer en marketingverantwoordelijke bij Grand Slam! Van het uitoefenen van verschillende sporten tot het beleven van haar droomvakantie! Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan ons nieuwste blogbericht!

14 juni 2024

Maak kennis met Milan, onze sales- en floormanager van Grand Slam

Duik in het verhaal van Milan! Onze gepassioneerde sales- en floormanager! Van het coachen van topsporters tot het uitoefenen van de bent over row. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan ons nieuwste blogbericht!

11 juni 2024

Aankomende IC ontmoetingen

Check hier welke interclub ontmoetingen er op het programma staan.

10 juni 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x