29 juli 2022

25 jaar sportcentrum Grand Slam

Grand Slam vier dit jaar feest! 25 jaar, dat moet gevierd worden.

Dit jaar deden we al tal van vernieuwingen en aanpassingen, zo zorgden we in december ’21 al voor een nieuwe website, in april voor 3 nieuwe padelterreinen en een nieuw tennisveld. In juni werden het Grand Slam bier en het Grand Slam koekie voorgesteld. Allemaal initiatieven om dit heugelijke jaar te vieren. Bovendien komt er nog veel meer.

Momenteel is men druk in de weer in Grand Slam Fitness, waar er een nieuw, hypermodern fitnessconcept wordt geplaatst. Je zal vanaf dan ook terecht kunnen in Grand Slam voor professioneel voedingsadvies en sportmassages. In september is het de beurt aan de tennishal die volledig vernieuwd wordt. Rond die periode worden de badmintonterreinen vernieuwd, komt er een Smartwall bij en breidt de gymhal verder uit om aan de vraag van de leden te voldoen. In de brasserie wordt er nog meer ingezet op gezonde en lekkere voeding.

We vieren dit alles met een receptie op 21 augustus, gepaard met de grote opening van het nieuwe fitnessconcept. We starten om 14.00h en willen je graag uitnodigen om dit met ons te vieren. Breng gerust de kinderen mee want die dag is er ook aan hen gedacht. We zorgen voor een springkasteel, een schminkstand en een ballonnenplooier. 

NIEUW! GS Lindy Hop

Deze energieke partnerdans, ontstaan in de swingende jazzclubs van de jaren '30, staat bekend om zijn vrolijke en dynamische bewegingen. Lindy Hop combineert ritme, creativiteit en plezier, waardoor het een perfecte manier is om actief te blijven en nieuwe mensen te ontmoeten.

24 juli 2024

GS Fitness jaarlijkse sluitingsweek

Van 27 juli tot en met 4 augustus is de fitness gesloten. We voeren onderhoudswerkzaamheden uit om ervoor te zorgen dat niet alleen jullie, maar ook onze faciliteiten in topconditie blijven.

23 juli 2024

Najaarsinterclub padel 2024

Ben jij al ingeschreven voor de mixed en/of senior padel interclub die in september van start gaat? Het is dé gelegenheid om samen met vrienden in competitievorm te spelen. Plezier gegarandeerd! Nog geen ploeg? Wist je dat je je ook alleen in kan schrijven?

18 juli 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x