Sportkampen

Sportkampen

Ben jij op zoek naar een leuk sportkamp voor je kid(s)? Zoek niet verder! Grand Slam Tienen is reeds jaren een gevestigde waarde wat betreft kinderkampen en sportkampen in Tienen.

Kinderkampen

Barst jouw kleuter van de energie? Stuur hem dan snel naar een kinder fun & beleef kamp voor ze thuis ontploffen! Op dit kinderkamp kunnen ze hun energie kwijt door tal van leuke sporten te ontdekken. We dompelen hen onder in een overweldigende droomwereld. Intens ravotten in onze ruime indoor sportinfrastructuur in de voormiddag & lekker knutselen, koken, … Wil je een topweek aan je kleuter aanbieden, dan ben je hier op de juiste plaats.

kinderkamp grand slam tienen

Sportkampen

Grand Slam Tienen biedt verschillende sporten aan. Elk met eigen kampjes voor de kinderen. Van een multisportkamp tot padelkamp, van tenniskamp tot gymkamp. Ook danskampjes staan vaak op de planning. Onze trainers laten jullie jonge helden en heldinnen vol overgave proeven van deze sporten. Een sportkamp is trouwens meer dan enkel sport. Lekker, vers en warm eten 's middags geeft weer veel energie. Jouw dochter of zoon op een toegankelijke manier kennis laten maken met een van deze sporten? Schrijf dan snel in voor een sportkamp in Grand Slam Tienen, de plaatsen zijn beperkt! 

sportkamp grand slam tienenVolg ons:

Instagram Grand Slam Tienen sportkampFacebook Grand Slam Tienen sportkamp

Kinderfeestjes

Zoek jij nog een leuke en uniek locatie om je kind een top verjaardagsfeestje te geven? Gevuld met sportactiviteiten en springkasteel? Grand Slam regelt het voor u!

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x