Winterinterclub

Winterinterclub Grand Slam Tienen

TC Grand Slam Tienen organiseert een tennis winterinterclub die wordt ingericht volgens de competitie- en interclubreglementen van Tennis Vlaanderen vzw en AFT. Afwijkingen hiervan worden in onderstaande artikels vermeld.

INGERICHTE DUBBEL REEKSEN

De volgende reeksen worden ingericht :

  • HEREN 45 PUNTEN (H45) : 4 spelers ; 4 DH
  • HEREN 75 PUNTEN (H75) : 4 spelers ; 4 DH
  • HEREN 120 PUNTEN (H120) : 4 spelers ; 4 DH
  • DAMES 45 PUNTEN (D45) : 4 speelsters ; 4 DD
  • DAMES 75 PUNTEN (D75) : 4 speelsters ; 4 DD
  • DAMES 120 PUNTEN (D120) ; 4 speelsters ; 4 DD
  • MIXED 45 (G45) : 2 speelsters en 2 spelers ; 1 DH + 1 DD + 2 DG
  • MIXED 75 (G75) : 2 speelsters en 2 spelers ; 1 DH + 1 DD + 2 DG
  • MIXED 120 (G120) : 2 speelsters en 2 spelers : 1 DH + 1 DD + 2 DG

Andere reeksen zijn mogelijk, mits voldoende vraag (minstens 3 ploeg inschrijvingen). De ploegpunten zijn de som van de dubbelklassementspunten 2022 van de deelnemers ; de ganse competitie (tot de finales) wordt gespeeld met de tennisklassementen van het seizoen 2022 na herberekening van mei 2022 !

Minimum leeftijd van de deelnemers : de minimum leeftijd voor deelname is 15 jaar (geboren in °2007 of vroeger) ; in een ploeg mogen effectief maximum 2 spelers/speelsters -20 jaar (geboren in °2002 of later) opgesteld worden per speeluur, de andere spelers zijn ouder.

PLOEGEN / INSCHRIJVINGEN

De inschrijvingsperiode voor de ploegen loopt tot en met 25 september 2022. Ploeg-inschrijvingen kunnen uitsluitend via het online inschrijvingsformulier . De ploeg schrijft in met een zelf gekozen ploegnaam. Elke ploeg stelt bij inschrijving een ploegkapitein en reserve-kapitein aan. Een ploeg mag samengesteld worden uit spelers/speelsters van verschillende clubs. Elke deelnemer dient aangesloten te zijn bij Tennis Vlaanderen vzw. De spelerslijst dient via het ter beschikking gestelde document (zie bijlage) bezorgd te worden aan de wedstrijdleiding ten laatste voor de eerste speeldatum van de ploeg. Spelers/speelsters kunnen nadien toegevoegd worden aan de spelerslijst, maar niet meer tijdens de eindronde . Eenzelfde speler/speelster mag slechts op één spelerslijst binnen dezelfde reeks vermeld staan. Eenzelfde speler/speelster mag deelnemen aan maximaal 3 reeksen, mits maximale beschikbaarheid.

Wat is het verschil tussen zomertennis en wintertennis?

Binnen tennis wordt er doorgaans een verschil gemaakt tussen het zomerseizoen en het winterseizoen. In Grand Slam Tienen is dat niet anders. Wat is nu juist dat verschil?

Zomertennis

Zin om in de zomer te tennissen in tennisclub Grand Slam Tienen?

Wintertennis

Tennissen tijdens het winterseizoen gebeurt hoofdzakelijk door middel van een winterabonnement, waarbij wekelijks een indoor terrein op een vaste dag en uur voor je wordt voorbehouden.

Reserveren

Tennisschool

Iedere tennisser, van starter tot competitiespeler, van kid tot senior, kan bij ons terecht voor alles wat met tennisopleiding te maken heeft.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x