Zumba

Een op dans geïnspireerde fitnessles ontworpen door Alberto ‘Beto’ Perez, een danser & choreograaf uit Miami met Columbiaanse roots. Hij combineert danspassen van traditionele Cumbia, Salsa en Merengue met latin ritme. Dit kan je allemaal terugvinden in de lessen bij Grand Slam Fitness Tienen.

Welke resultaten kan je verwachten van Zumba?

Genieten en afvallen of afslanken op hetzelfde moment daar droomt toch iedereen van! Iedereen kan deelnemen aan dit dansprogramma, van jong tot oud. Het zijn zeer eenvoudige danspasjes die je onmiddellijk beet hebt tijdens het leuke salsa-ritme. Na een korte periode van enkele weken geniet u al van gewichtsverlies en zie je al een absoluut resultaat met Zumba.

Zumba lessen door Sportcentrum Grand Slam Tienen.

Voor wie is ZUMBA?

Zumba is toegankelijk voor alle leeftijden met zijn gemakkelijk te volgen danspasjes. Bovendien heeft deze les van aerobics de afwisselend rustige en snelle bewegingen en het principe van weerstandsvermogen behouden om het maximum aantal calorieën te verbranden & de spiermassa te vergroten.

Hoe ziet de ZUMBA les eruit?

Aging, jezelf naar een limiet duwen. Sporten waarbij er afgewisseld wordt op snelheid, kracht, zittend en staand. Kortom dé indoor cardiovasculaire training met opzwepende muziek! Een unieke combinatie van zweet en fun.

Wanneer is er Zumba bij Grand Slam Tienen?


Volg ons:

Instagram Grand Slam Tienen ZumbaFacebook Grand Slam Tienen Zumba

Groepslessenrooster

Bekijk het volledige groepslessenrooster hier!

Rooster Grand Slam Circuit

30 minuten full body workout met max. 6 personen onder begeleiding van onze topcoaches. Bekijk het rooster hier.

Step & Abs

De geweldige combinatie van een step workout en buikspiertraining. Let it burn!

Dance Workout

Gewicht verliezen en ondertussen enorm veel plezier maken? Dat kan tijdens onze groepslessen fitness, Dance Workout. Maak van je dag een echt feestje en laat je in groep helemaal gaan op de Latino beats!

Grand Slam Yoga

BodyMind Yoga, Yin Yoga, Easy Flow Yoga en Power Vinyasa Yoga. Verschillende stijlen, qua yoga groepslessen, met elk andere doelstellingen en karakteristieken. Op zoek naar rust of juist naar een stevige workout? Dan zal één van deze vormen jou zeker liggen.

Total Body Workout

Groepslessen fitness gezocht? Ontdek ons aanbod Total Body Workout. Een krachtgerichte groepsles met gewichten op muziek.

Fitboks

Onze boksles ‘Fitboks’ is een uurtje conditioneel boksen waarbij de oefeningen heel basic gehouden worden, minder aandacht wordt geschonken aan techniek maar vooral heel pittig conditioneel werken.

Spinning

Spinning, een indoor cycling programma dat de ervaring van het fietsen naar de zaal of beter gezegd naar binnen brengt. Spinning maakt je sterker, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Kickfun

KickFun is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de kickbag. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar, hebben we gemerkt. Opgepast dus!

Core Stability

Core Stability is een groepsles voor iedereen met of zonder rugklachten. Wij leren je hoe je kan sporten zonder overbelasting van de rug en hoe je je belastbaarheid kan verhogen.

BBB

Door een efficiënte combinatie van cardio & doelgerichte spierversterkende oefeningen pakken we onze algemene uithouding & de BBB (buik-billen-benen) aan.

Bootcamp & Running Bootcamp

Je algemene fitheid verbeteren in open lucht, ongeacht leeftijd of niveau. Dat kan in onze outdoor Bootcamp.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x