Thaiboks

Thaiboks is een uur boksen waarbij een juiste techniek centraal staat. Je maakt men gebruik van alle natuurlijke wapens van het lichaam: vuisten, voeten, ellebogen, knieën en het scheenbeen. Bij het thaiboksen, waarin op het eerste gezicht alles lijkt te zijn toegestaan, is men wel degelijk gebonden aan regels.

Welke resultaten kan je verwachten van de Thaiboks?

  • Gespierde armen, borst, rug en benen
  • Techniekverbetering in functie van het thaiboksen
  • Je verbrandt veel calorieën
  • Je wordt sterker

Thaiboks Grand Slam Fitness Tienen

Voor wie is Thaiboks?

Thaiboks is voor al diegene die zich graag eens uitleven met trappen en boksen waarbij de nadruk meer gelegd zal worden op techniek tijdens de training. Conditie staat ook hier centraal. De lesgever zorgt dat de oefeningen worden bijgestuurd op ieders niveau.

Hoe ziet de Thaiboks les eruit?

Na een pittige opwarming, waarbij je vaak al aan het einde van je latijn zit, leer je de technieken van het thaiboksen. Niet enkel leren boksen met de vuisten, maar ook trappen met voeten & scheenbenen en het gebruik van de ellebogen komen aan bod. Tijd om te rusten? Ja, alleen als je tijdens de rust buikspieroefeningen doen. Bij Grand Slam Tienen kan je thaiboksen, niet slapen. 

Wanneer is er Thaiboks bij Grand Slam Tienen?

Woensdag: 21u15

Zaterdag: 10u30Volg ons:

Instagram Grand Slam Tienen ThaiboksFacebook Grand Slam Tienen Thaiboks

Zumba

Eenvoudige danspasjes die je onmiddellijk beet hebt tijdens het leuke salsa-ritme. Een unieke combinatie van zweet en fun.

Fitboks

Fitboks is een uurtje conditioneel boksen waarbij de oefeningen heel basic gehouden worden, minder aandacht wordt geschonken aan techniek maar vooral heel pittig conditioneel werken.

Spinning

Spinning, een indoor cycling programma dat de ervaring van het fietsen naar de zaal of beter gezegd naar binnen brengt. Spinning maakt je sterker, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Kickfun

KickFun is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de kickbag. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar, hebben we gemerkt. Opgepast dus!

Power Yoga

Power Yoga is, zoals de naam al doet vermoeden, een krachtige vorm van Yoga. Waar stijlen als Yin-Yoga zich meer richten op het ontspannen, richt Power Yoga zich meer op echt krachtige houdingen.

Core Stability

Core Stability is een groepsles voor iedereen met of zonder rugklachten. Wij leren je hoe je kan sporten zonder overbelasting van de rug en hoe je je belastbaarheid kan verhogen.

BBB

Door een efficiënte combinatie van cardio & doelgerichte spierversterkende oefeningen pakken we onze algemene uithouding & de BBB (buik-billen-benen) aan.

Bootcamp

Je algemene fitheid verbeteren in open lucht , ongeacht leeftijd of niveau. Dat kan in onze nieuwe outdoor Bootcamp.

Yin Yoga

Bij deze vorm van yoga ga je houdingen aannemen die vooral gericht zijn op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten.

Hatha Yoga

Hatha yoga staat dus voor kracht en beheersing. Het is een dynamische’ yogavorm waarbij we de spieren afwisselend gaan aanspannen en ontspannen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x