Power Yoga

Power Yoga is, zoals de naam al doet vermoeden, een krachtige vorm van Yoga. Waar stijlen als Yin-Yoga zich meer richten op het ontspannen, richt Power Yoga zich meer op echt krachtige houdingen. Het doel van Power Yoga is dan ook om kracht, uithoudingsvermogen en  flexibiliteit te creëren.

Welke resultaten kan je verwachten van Power Yoga?

  • Opbouw van kracht in de spieren
  • Je uithoudingsvermogen wordt getraind
  • Flexibiliteit en balans nemen toe
  • Je krijgt er meer energie van
  • Kleine pijntjes zoals rug- en nekklachten verminderen
  • Na afloop voelt je lichaam gezond en ontspannen aan

Power Yoga Tienen Grand Slam Fitness

Voor wie is Power Yoga?

Power Yoga is vooral geschikt voor diegene die zich graag met het lichamelijke deel van de Yoga bezighouden, en minder met het geestelijke- en religieuze deel. Power Yoga richt zich vooral op het combineren van alle verschillende soorten oefeningen binnen de Yoga. Deze oefeningen worden vervolgens naar keuze van de Yoga docent gemixt en toegepast in de Power Yoga les bij Grand Slam Tienen.

Hoe ziet de Power Yoga les eruit?

De Power yoga bevat een groot arsenaal aan oefeningen waardoor het mogelijk is om een heel gevarieerde les samen te stellen. Hierdoor worden de spieren telkens op een andere manier gebruikt.  Wanneer de spieren dat niet gewend zijn of door ze op een andere manier te gebruiken dan ze gewend zijn zorgen we ervoor dat de spieren geprikkeld worden. Zo worden ze sterker en/of flexibeler. Bij Power Yoga bij Grand Slam Tienen worden de oefeningen constant door elkaar heen gegooid, waardoor de spieren nooit helemaal kunnen wennen aan de oefeningen. De spieren worden daardoor iedere les weer verrast en staan nooit stil in de ontwikkeling.

Wanneer is er Power Yoga bij Grand Slam Tienen?

Dinsdag: 19.00h

Donderdag: 19.00hVolg ons:

Instagram Grand Slam Tienen PoweryogaFacebook Grand Slam Tienen Poweryoga

Zumba

Eenvoudige danspasjes die je onmiddellijk beet hebt tijdens het leuke salsa-ritme. Een unieke combinatie van zweet en fun.

Fitboks

Fitboks is een uurtje conditioneel boksen waarbij de oefeningen heel basic gehouden worden, minder aandacht wordt geschonken aan techniek maar vooral heel pittig conditioneel werken.

Spinning

Spinning, een indoor cycling programma dat de ervaring van het fietsen naar de zaal of beter gezegd naar binnen brengt. Spinning maakt je sterker, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Kickfun

KickFun is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de kickbag. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar, hebben we gemerkt. Opgepast dus!

Core Stability

Core Stability is een groepsles voor iedereen met of zonder rugklachten. Wij leren je hoe je kan sporten zonder overbelasting van de rug en hoe je je belastbaarheid kan verhogen.

BBB

Door een efficiënte combinatie van cardio & doelgerichte spierversterkende oefeningen pakken we onze algemene uithouding & de BBB (buik-billen-benen) aan.

Bootcamp

Je algemene fitheid verbeteren in open lucht , ongeacht leeftijd of niveau. Dat kan in onze nieuwe outdoor Bootcamp.

Yin Yoga

Bij deze vorm van yoga ga je houdingen aannemen die vooral gericht zijn op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten.

Hatha Yoga

Hatha yoga staat dus voor kracht en beheersing. Het is een dynamische’ yogavorm waarbij we de spieren afwisselend gaan aanspannen en ontspannen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x