Vloesberg - GS (P750)

Vloesberg - GS (P750)

Gepost door Kristof Geeraerts
Grand Slam Padel

"18 november... Tijd voor één van de minst aangename verplaatsingen: Vloesberg. Niet enkel qua afstand een nachtmerrie, maar ook qua route. Bij aankomst voelde de temperatuur eerder aan als Siberië ipv Vloesberg.

Selectie voor deze achtste finale van Vlaanderen bestond uit Jasper, Eli, Gert, PéJé en man in vorm... *Arno*. Inderdaad, het gehele trainersteam van TPA was aanwezig!

 

1e sessie speelden Gert/PéJé en Arno/Eli. Felbevochten wedstrijden waarbij gespeeld werd tegen een sterke tegenstander die kon tellen op een top 30 speler van Frankrijk. Resultaat 1-1 na een dik uur wedstrijd. Gert en PéJé konden niet aan het langste eind trekken en verloren 10-6 in de super tie break. Eli en Arno konden na een spannende wedstrijd uiteindelijk toch de overwinning binnen halen door winst in de super tie break.

 

2e sessie had toch een klein beetje overleg nodig, want PéJé zat met enorme tijdsdruk. Kan ie spelen of niet? Na samenspraak werd er overeengekomen dat PéJé en Arno zouden samenspelen in de hoop op tijd hun wedstrijd te kunnen afronden waarna PéJé op tijd kon vertrekken.. Stresske! Overwinning werd binnen gehaald met 6-3 6-2. Het gezamelijk trainen wierp zn vruchten af! Intussen gaven Jasper en Gert zich helemaal, maar botsten op een straffe tegenstander: 6-1 7/6 verlies.

 

3e sessie werd opgesteld... Spanning alom bij een 2-2 tussenstand. De ploegen die het mochten waarmaken waren Arno/Gert en Eli/Jasper. Beide in super tie break verloren. Dju toch, gemiste kans op een kwartfinale.

Enige reactie op dit spijtige verlies is kei hard blijven trainen en werken... Let's go!

 

Alle focus op ons P250 team dat komende week thuis zal aantreden tegen Fun in Tennis. Be there or be square!"

Nieuwe reactie