Mooie afsluiter padelseizoen Grand Slam

Mooie afsluiter padelseizoen Grand Slam

Gepost door Christophe Thomas
Grand Slam Padel

Mooie afsluiter padelseizoen Grand Slam

De Padel Tour is weer afgelopen. Afgelopen weekend vond op zaterdag 7 september de eindronde van het P250-tornooi op onze club plaats, en op zondag 8 september de eindronde van het P750-tornooi. De Tiense competitiespelers haalden nog eenmaal alles uit de kast om een ereplaats te behalen.

In het P250-tornooi haalden Matthias/Steven en Werner/Tom de eindronde. Jammer genoeg troffen ze elkaar al in de kwartfinale. Na een superspannende tweede set haalden Werner en Tom het in de tie break. In de halve finale beten twee hoog geklasseerde tennisspelers van T.C De Born hun tanden stuk op ons sterk Tiens duo. Na een zware kwart- en halve finale wachtte hen echter nog een zware finale tegen twee sterke tennisspelers van T.C Lummen. Het werd vooral een fysieke beproeving. Jammer genoeg verloren Werner en Tom nipt deze finale. Alleszins een mooie prestatie. Proficiat mannen!

In het P750-tornooi behaalde Renaat als halve finalist ook een mooi resultaat. De hoofdprijs was echter weggelegd voor Arno en Péjé. Zij behaalden in Tienen hun 6de P750-overwinning in evenveel weken. Dikke proficiat aan onze mannen van de Tiense Padelacademie. We wensen hen heel veel succes op de Masters in Mechelen in de week van 16 september. Allen daarheen dus om te supporteren!

Nieuwe reactie