Soccer Fun

Verjaardagsfeestjes

De indoor soccer arena is de ideale plaats voor een betaalbaar, fijn en sportief verjaardagsfeestje. Nodig je vriendjes uit voor een namiddag voetbalpret en eindig met een lekkere pannenkoek of frietjes met een curryworst.  .

  • 2 uur voetbal = 90 €
  • 2 pannekoekjes en onbeperkt voetbalmix (kannen met ijswater en grenadine) = 7 € per persoon.

Wil je meer? We kunnen een springkasteel voorzien voor de kids.

SNS

De SNS-pas is een sportpas waarmee je gedurende een bepaalde periode - aansluitend aan de schooluren - kan deelnemen aan verschillende sportactiviteiten, waaronder indoorsoccer. In Sportcentrum GS kan je met je pas ook fitness, groepslessen volgen, spinnen, padellen, badmintonnen, squashen en tennissen. Een SNS pas kost € 30 voor 1 semester, voor twee semesters betaal je 45 euro.  Meer informatie: neem contact op met dimini58@hotmail.com en kom genieten van onze infrastructuur en sportcultuur.

Teambuilding

Bent u als bedrijf op zoek naar een teambuilding met veel interactie, veel beweging en competitie? Dan is indoor soccer misschien wel iets voor uw team. Collega’s onder elkaar, met elkaar en tegen elkaar.

Bent u als voetbalploeg op zoek naar een toffe activiteit om het teamgeest op te krikken? Misschien is indoor soccer dan wel iets voor de spelers én trainers. Zelfs supporters kunnen meespelen.

Door de intensiteit kan je op relatief korte tijd verschillende wedstrijdjes spelen. In onze cafetaria kan je daarna een lekkere spaghetti of een knapperig broodje eten. Achteraf kan er door heel het team geklonken worden op de fijne dag.