Zomertennis

Zin om in de zomer 2019 te tennissen in tennisclub Grand Slam?

Lees dan zeker onderstaande informatie. Geniet in elk geval van de vroegboekkorting door in te schrijven en te betalen voor 1 maart 2019.

Zomertennis

Om tijdens het zomerseizoen te tennissen in Sportcentrum Grand Slam dien je zomerlid te zijn. Het zomerseizoen loopt van maandag 8 april 2019 tot zondag 8 september 2019.

Uniek in de regio: de indoorhal

  1. Tijdens het zomerseizoen kan je als lid steeds GRATIS indoor spelen op je normaal gereserveerd uur.
  2. Je zomerlidmaatschap geeft je recht op een zeer voordelig vlottend winterabonnement in het jaar 2019 - 2020. Hierdoor kan je tijdens de wintermaanden naar believen op vrije indoorterreinen tennissen. Bovendien kan je tot laat tennissen. Drie van onze outdoorterreinen beschikken over een goede lichtinstallatie.

Zomer lidmaatschap

Hoe word ik clublid?

Je wordt lid door (met voorkeur online) het inschrijvingsformulier in te vullen en door de betaling van je lidmaatschap.

Ieder lid aanvaardt het huishoudelijke regelement van de club dat uithangt in de cafetaria.

Hoeveel bedraagt het lidgeld?

Er zijn verschillende lidmaatschapscategorieen, aangepast aan de leeftijd en de gezinssamenstelling. Tennissers die bijvoorbeeld enkel overdag tijdens de weekdagen willen tennissen, kunnen opteren voor onze interessante “dag lidgeld”-formule. Onze lidgelden zijn zeer “democratisch” en bieden de beste prijs-kwaliteit verhouding in de regio. Je kiest zelf voor de meest voordelige formule. De tarieven vindt u hieronder.

Lidgelden inclusief Tennis Vlaanderen lidgeld Vroegboek 2019 - tot 01/03/2019 Lidgeld 2019 - vanaf 01/03/2019
Gezinsformule € 305 € 325
Volwassene +2001 € 135 € 150
Daglidgeld +2001 € 85 € 100
Student 94-2001 € 80 € 95
Humaniora € 65 € 80
Lagere school € 30 € 40
Kleuter € 5 € 5

Ben ik als clublid verzekerd bij een ongeval?

Ja, als lid ben je automatisch verzekerd voor lichamelijke tennis-ongevallen via de tennisfederatie Vlaanderen (Ethias). Het clubbestuur verifieert bij je aansluiting automatisch of je verzekerd bent. Deze verzekering loopt van 1 april 2019 tot 31 maart 2020.

Wat zijn mijn speelmogelijkheden als lid?

Je kan tennissen met elk ander clublid. Je kan, in functie van de gekozen lidmaatschapformule, onbeperkt tennissen op de vier outdoor terreinen (+1 midi terrein)  van de club. Om zeker te zijn dat er een terrein voor jou beschikbaar is, kan je vooraf het terrein reserveren.

Nieuw sinds juni 2017: Mini kids tennisterrein outdoor zodat je (als lid van de club) met je kind (aangepast) tennis kan spelen.

De nummering van het outdoor terrein geeft voorrang voor gebruik van de indoor baan. Een tennisterrein reserveren is heel eenvoudig via ons elektronisch en online reservatiesysteem. Je kan reserveren op de club-pc, met je thuis-pc, laptop, tablet en smartphone. Je hoeft trouwens niet altijd te reserveren om te tennissen: je mag steeds spelen op vrije terreinen, met eender welk ander lid.

Er zijn vijf “ledengroepen” aangemaakt met specifieke reservatie mogelijkeden

  1. Kid (geboren °2011 of later): weekdagen van 9 - 18 uur ; weekend 9 – 17 uur.
  2. Jeugd (geboren 2001 tot 2010): weekdagen 9 - 18 uur ; weekend 9 – 17 uur.
  3. Volwassen - Daglidgeld (geboren °2001 of vroeger): gewone weekdagen 9 – 17 uur.
  4. Student (met studentenkaart) (geboren ) °1994 - ° 2001) weekdagen 9 – 23 uur; weekend 9 – 17 uur.
  5. Volwassenen (geboren °2001 of vroeger): weekdagen 9 – 23 uur; weekend 9 – 17 uur.

Reservatie reglement zomer 2019.

Kan ik als lid deelnemen aan club activiteiten en competities?

Je kan deelnemen aan interclubs, tornooien, tennislessen, stages en diverse clubactiviteiten.

Waar moet ik rekening mee houden?

We verwachten van onze leden dat zijn aantreden in sportieve (tennis)kledij met zeker het gebruik van correcte tennisschoenen (indoor = proper zonder grip, outdoor = outdoor tennisschoen).  We hechten zeer veel belang aan de fijne sfeer die in onze club heerst. Fair play in alle omstandigheden is dan ook de ‘norm van de club’.

Je kan nu inschrijven voor het zomerlidmaatschap seizoen 2019 door:

  • Het inschrijvingsformulier ingevuld door te zenden per mail naar info@grandslamtienen.be of
  • Door het ingevulde af te geven in het clubsecretariaat of
  • Je via onderstaande button online in te schrijven.

Online inschrijven

Onze club heeft op jaarbasis ongeveer een 500-tal aangesloten leden, je kan dus zeker een geschikte tennispartner vinden. Wil je weten wie er lid is van onze club? Neem dan even een kijkje op de website van Tennis Vlaanderen, de kans dat je iemand bekend tegen komt is reëel.